ali poskušate izpodbijati zamudnino v knjižnicah, …?
Torej, zanima me, ali spadate med take, ki recimo pozabijo vrniti knjigo, pa pride en opomin, pa drugi, pa se nabira zamudnina, pa se okorajžite in vrnete knjigo – tam pa želijo od vas recimo zamudnino 10, 20 ali več eurov. Ali se začnete pogajati, izpodbijati (izgovori – nisem dobil pošte, opomin ni prišel, to ni moj pravi naslov, nisem imel te knjige, sem telefoniral za podaljšanje pa ste rekli, da je podaljšano, ste vi krivi ipd)? Se mi zdi, da čisto vsakič ko pridem poslušam kake stranke, ki se tako izmotavajo.
Torej, tisti ki poskušate – (saj ste tukajle anonimni, lahko poveste, hehe) – ali uspete izpodbiti vaš dolg?
Bi me bilo sram, da bi to počela, prav res. Kaj se imam izgovarjati, da nisem dobila opomina, dejstvo je, da tudi brez opomina vem, da imam knjigo doma in da sem v zamudi. Na primer. Zadnja leta sploh nikoli ne zamudim, ko sem bila mlajša sem pa vedno zamujala in se nikoli nisem izgovarjala, sem vedno brez besed plačala.
Me ne čudi, da knjižničarji poslušajo vse mogoče in nemogoče izgovore, ker če so ljudje sposobni govoriti, da niso vedeli, da morajo na primer prijaviti davek na dohodek ali podobno, kaj se ne bodo pri takšni veliko manj resni stvari tako izmotavali. Nekateri brez sramu lažejo.
Ne, če sem pozabila, sem pač pozabila.
Bolj me moti, ker predolgo traja, da opomin sploh pošljejo. Pri nas npr. ti pošljejo opomin šele, ko zamujaš z vračilom knjig skoraj že dva meseca in potem se ti nabere ful zamudnine in še stroške opomina ti zaračunajo. Sama bi raje videla, da mi pošljejo opomin 1 teden po datumu, ko naj bi knjige vrnil. Seveda bi bili tudi stroški neprimerno nižji.
Je pa enkrat na leto tudi dan knjižnice (upam, da se tako reče), ko lahko knjige vrneš brez plačila zamudnine.
Enkrat sem, ne ugovarjala ampak samo vprašala, če se da kaj storiti.
Knjižnico so prenavljali, delovni čas so začasno spremenili, na njihovi strani ni bilo obvestila o novem delovnem času in sem se zaman pripeljala (imam 15+ km do nje), naslednji dan so mi poslali opomin.
Drugače pa pač plačam, če zamujam po svoji krivdi, še posebej se mi je to dogajalo lani, ko so skrajšali čas izposoje iz enega meseca na 21 dni.
🙂
Sem knjižničarka in to poslušam vsak dan 🙂
Najpogostejši razlogi so že gor navedeni, no, pa naj osvežim:
– nisem dobil opomina
– menjal sem naslov, pošte ne prejemam
– sem vas poklical, pa se nihče ni oglasil
– sem vas poklical, pa ste mi rekli, da je podaljšano
– knjigo sem že zadnjič prinesel, kako to, da teče zamudnina (knjigo drži v roki, prinesel s seboj)
– sem podaljšal preko cobissa, meni je pisalo, da je ok, ne vem zakaj teče zamudnina še naprej
– je prišel kolega, sem mu naročil, da podaljša tudi zame. zakaj tega niste naredili?
– nisem od tukaj, ne utegnem priti do vas (odprto vsak dan, delam popoldne, urnik non stop, prejemamo tudi po pošti, pošiljamo po pošti, nema da nema)
– imam majhnega otroka, ne morem hodit v knjižnico z njim, zato je zamudnina neupravičena
– …
Opomine izpisujemo vsak teden, v opomin zapadeš, ko si že 3 dni preko roka, do tedaj niti ne teče zamudnina. In ja, kot pravi ena zgoraj, so ljudje, ki zamočijo in bi se skregali za cent. Se je tudi že zgodilo, da mi je uporabnik pljunil na izstavljen račun in se fizično spravljal preko pulta za izposojo, da bi mi ga “zalepil na čelo”, kot je sam rekel, pa to urejen, fin in kao razgledan moški.
Jaz sem nemarna, kar zadeva vračanje knjig. Vsaj 10 let nisem hodila v knjižnico samo zaradi te svoje napake, ker bi z zamudninami bankrotirala. Zadnje leto sem spet vpisana v ljubljanske knjižnice, knjige si redno izposojam in do zdaj sem imela samo eno zamudnino za nekaj dni. Še ta je bila zaradi višje sile, ker smo zboleli. Zamudnino sem plačala brez da bi se razburjala, ampak opomin nisem in ne bom plačala. Knjigo bi morala vrniti v četrtek, a sem jo vrnila v ponedeljek in so že poslali opomin za več kot 2€. Ne bom plačala iz principa.
Pri nas začne teči zamudnina sicer že prvi dan po poteku izposoje – 21 dni. In je čisto prav, vsaj kar se mene tiče. V poletnem času ima naša knjižnica okrnjen urnik, mislim, da je samo 2krat popoldne. Če zamudiš takrat, so razumevajoči, čeprav vsi vemo, kako in kaj, jaz plačam, ko zamudimo, bp. Veliko berem in če bi si morala vse knjige, ki jih “moram” prebrati, kupiti, bi bankrotirala, v knjižnici pa pustim z zamudninami mogoče 10€ na leto …
Sem pa ravno zadnjič naletela na en tak “zadetek”, ki je vračal izposojen DVD in se na glas pritoževal nad zamudnino in “dajal na znanje”, da naj zmanjšajo postavko, ker “on tega ne bo več plačeval”. Tudi “uglajen” gospod, ni kaj.
Kako to misliš?[/quote]
V programu se da nastaviti “privilegije” za izposojo, vendar se to ne bi smelo zlorabljati, če mene vprašate. Tako recimo “pri nas” dobijo “privilegije” zaposleni v matični ustanovi (fakulteta), in sicer profesorji ter asistenti, ki potrebujejo gradivo za predavanja in vaje. S tem, da gradivo kupimo v več izvodih, tako da je vedno na voljo tudi za študente, en izvod pa damo v daljšo uporabo profesorjem. Akademski svet je čisto nekaj posebnega, treba delat v rokavicah, zato pač ne dobivajo opominov in se jim nastavi rok za dlje časa. Tega v splošnih knjižnicah ne bi smelo bit, saj tam vsi plačamo članarino in imamo zato vsi enake pravice in dolžnosti.
meni se pa zdi, da kar naprej plačujem zamudnine 🙂 Ravno danes 2 eura, ker nisem vrnila CD. Sem ta teden rekla, naj mi prosim podaljšajo, in je rekla, podaljšano imate do…. in potem dobim danes opozorilo, da moram en cd vrniti. In res, bil je že enkrat podaljšan in knjižničarka me ni opozorila na to. Jaz pa tudi nisem gledala na listek, ker sem pač verjela knjižničarki. Danes sem dala na pult denar in ji povedala, da bi tudi knjižničarji morali biti bolj pozorni in ne, da ti povedo le polovico.
Na listku je gradivo, ki je podaljšano, napisano čisto posebej – na koncu (celo pod rezerviranim gradivom), tako da ga je zelo enostavno spregledati. Ravno to gradivo bi moralo biti čisto zgoraj, morda celo odebeljeno – vsaj zame, ker sem bolj površne sorte in ki hodim v knjižnico s tremi majnhimi, navihanimi otroki 🙂
pozdravček