Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis pravljice – danes

pravljice – danes

Danes bodo objavljeni rezultati natečaja rtv slo1 za izvirno slovensko pravljico. Držite pesti tudi zame!

Šmrc šmrc, niti ene moje niso izbrali. Potem sem pa poguglala zmagovalne in nekaj izbranih in ti šment – radijski napovedovalci, agrftjevci ipd.

Čvekica, tudi moje niso. Bova pa z zanimanjem prisluhnila izbranim, da ugotoviva, v čem so boljše, če sploh so, ane? Vztrajaj in veliko sreče.

Hecno, a ne? Pa če poslušaš lanske zmagovalne, so to isti radijci, prva in tretja zgodbica pa sta bolj tako tako. No, me prav zanima… Moje bom poslala še kam drugam, morda pa le niso tako zanič. Veliko sreče tudi tebi, rtv me pa ne vidi več. Kako so že rekli danes na protestih; nepotizem, korupcija… Lahko noč!

Od lanskih sem slišal samo tretjo nagrajenko. Nič posebnega, skromna dogajalnost, skromna sporočilnost, le z dobrim zaključkom je nekako rešila brezkrvno zgodbico. Čvekica, mi mogoče zaupaš svoj mejl, če imaš takega brez priimka, da si izmenjava svoje pravljice. Rad jih berem, čeprav v teh sodobnih pogrešam erupcije domišljije.

Z veseljem!

cvekicaPIKAmonAFNAgmailPIKAcom

New Report

Close