Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Priložnost za objavo knjige

Priložnost za objavo knjige

Priložnost za vse (ne)uveljavljene avtorje, ki želite objaviti svoje literarno ustvarjanje in dejansko tudi zaslužiti s prodajo: KLIK DO ČLANKA

Že res, vendar če pogledaš, kakšna je cena, da ti objavijo…. Račun, koliko se jih mora prodati, da to dobiš za to ceno nazaj… Tiskane knjige se ne prodajajo v tolikšnem številu, le koliko se potem proda elektronskih verzij? Po moje še vedno mnogo mnogo premalo, sploh za tole ceno…. Če pa prišteješ še lektoriranje, ki ga moraš plačati, pa reklamo…. Naj mi kdo pove, je računica ali ne? Da imaš dobiček… pri ceni 7€, bi moral prodati glih kakih 300 knjig, kar pa je po mojem popolnoma nepredstavljivo, ali pa se motim, naj me nekdo poppravi? Razn tega, da SAM plačaš, da ti objavijo knjigo in potem za to pobereješ 30%, koliko dobi avtor? Če ima srečo, kakpšnih 4€….

Brez veze. Mislim, da je bolje tiskana knjiga. Poleg tega tole ni vse dostopno in priročno za ljudi, ki tehnologijo nove dobe ne obvljadajo. Kako naj npr. moj oče bere elektronsko knjigo, če že na računalnik ne obvlada vse stvari. Sploh pa nekaterim je bolje zaradi vida tiskana knjiga. Plačala, da imam verzijo knjige na internetu pa tudi ne bom. Ker to niso moji cilji in se mi zdi metanje denarja.

Žepnice se da dobiti po skoraj isti ceni. Raje kupim žepnico, kot pa da za nekaj plačujem, kar ne morem postaviti na knjižno polico.

Nekdo1991, kakšne pa so možnosti za izdajo knjige pri tvoji založbi? Recimo za avtorja,
ki ni visoko literarno ocenjen, se pa njegove knjige precej dobro izposojajo (recimo nekje med
sto najbolj branimi avtorji po Cobissu)? Kakšni so pogoji/roki za izdajo knjige?

tukaj imaš moj email:

zalozbamurano@gmail.com

pa se lahko karkoli zmenimo. zdaj dajem še zadnje knjige v tisk. če bi želela … skratka, samo pohitet, da ne bo prepozno.

New Report

Close