Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis prijateljici za RD

prijateljici za RD

Moja prijateljica ima Rd, rada bi ji kupila kakšno knjigo, vendar je izbor slovenske literature, katera NIMA DUHOVNE VSEBINE, zelo skromen.
Ali mi svetujete kakšno knjigo, lahko so tudi zgodbe, najraje slovenskega avtorja ali avtorice?

Jaz ti svetujem da je najboljše če greš v knjigarno Mladinjske knjige in tam boš imela kar nekaj izbire. Imajo pester izbor odličnih slovenkih knjig in verjamem da boš lahko našla pravo za svojo prijateljico.

Evo, tole je super knjiga, odlično darilo, pa brez duhovnosti 100%.
Kupi ji zadnji Vojnovičev roman: Jugoslavija, moja dežela

Kaj pa naprimer Družinski pohodniški vodnik, če se mogoče rada potepa? V Sloveniji je veliko lepih kotičkov, sem jo listala in je opremljena s koristnimi informacijami. Jaz ponavadi vedno zahaklam kakšno gospodično v mladinski, opišem profil osebe in mi vedno predlagajo v izbor super knjige, ne iščem sama, ker pač ne poznam toliko knjig kot one. Poleg vsega mi pa vedno knjigo lično zavijejo v papir in prišparam na darilnem papirju.

Spremljaj teme o Kersniku (vsakoletna nagrada za slovensko literaturo), ni vrag da iz priporočil in opisov na forumu ne najdeš česa primernega.

New Report

Close