Najdi forum

pomoč

Grem na dopust pa bi si danes v knjižnici sposodil kako biografijo od uspešnih ljudi ala, ustanovitelja Hoferja-Aldi, Nike, Pume, Amazon….

pa me zanima, če poznate kake naslove.

Hvala za vse predloge 🙂

Imaš nanovejšo (avto)biografijo Donalda Trumpa. Veliko nasvetov – če so ti všeč, seveda…

Pozdravljeni!

Trenutno sem se znašla v precej težkih živjenskih okoliščinah in me zanima ali predlagate kakšno dobro knjigo o tem, kako naj gre človek naprej, kako naj gleda pozitivno na življenje in kako naj si ga ponovno osmisli? Za kakršen koli predlog bi bila ZEELOO hvaležna.

Pa prijetno hlajenje!

K.

A kdo ve kakšna je biografija Agathe Cristie,če jo je že kdo prebral. A obstaja tudi slovenska izdaja?

za Kejtrin

Težko je svetovati glede takih knjig, predlagam ti, da greš kar v knjižnico ali v knjigarno, malo brskaj po teh knjigah in boš videla, kaj ti “sede”. Pred leti sem imela obdobje, ko sem te knjige požirala, kasneje jih pa vsaj 5 let nisem mogla niti videti. Pred kakšnim mesecem sem imela obdobje, da sem si prav zaželela spet kakšno tako prebrat, zato sem šla v knjigarno in kupila knjigo Chrisa Prentissa Bodi, kar hočeš % Vzemi, kar hočeš. Pač rabim vsakih nekaj let fiks v obliki knjige za samopomoč in ta je ena boljših, kar sem jih brala. Ne bom rekla, da kar takoj kaj reši, ponudi pa ti drugačen način razmišljanja in gledanja na dogodke. Ko odmisliš tipično ameriško pretiravanje, ostane vseeno nekaj zelo dobrih nasvetov.

Bellka HVALA!

Ja, tuki v našem kraju imamo malo okrnjeno knjižnico tako da se bom lažje sprehodila po knjižnici z več izbire, ko se preselim v kratkem v Lj 🙂 In HVALA, zaenkrat zbiram kakršeno koli knjigo, začela sem s Kojcem 🙂 Če ne druga, mi pomaga odmisliti vse ostalo in res mi ni treba dati denar nekemu psihologu ker vem, da na koncu ostanem vedno jaz s svojimi problemi, ki jih morem rešiti sama in ne on 🙂

Hvala še enkrat in carpe diem! 🙂

Robert Fulghum: Vse, kar moram vedeti, sem se naučil v vrtcu

Prav nič “pametsoleča”, nič vzvišeno modrujoča, kar me pri tej zvrsti strašno odbija. Dovolj vedra, preprosta, taka, da te postavi na trdna tla in da si rečeš, saj res, tudi jaz sem …

Lp,
Kerstin

New Report

Close