Najbolj smotana knjiga
S ta’ smotanimi knjigami se običajno ne trudim predolgo. Le v študentskih časih je bila kakšna zoprna in vendar neizogibna 🙂
foto-blogec: http://sovicaokasi.blogspot.com/
Tale Krojač iz Paname tudi meni ni šel, in zdaj se – mogoče nepravično – izogibam tegale avtorja.
Joj, pa ena stvar enkrat od Simmla (Tudi jokati je včasih užitek, se mi zdi), pa Pijevo življenje, pa pred kratkim Jej, moli, ljubi. Saj se najdejo perle 🙂
Knjige za domače branje v OŠ ali SŠ pa – da ne bi niti načenjali. Koliko sem jih prešpricala. Pa itak so železni repertoar že zadnjih 50 let. Čeprav me čisto malo vleče, da bi se recimo zdaj kakšne lotila.
@regla & Tina-S:
Pardon, Krojača sem zamenjala z Misijonsko pesmijo – ta mi res ni bila všeč.: Krojač pa tudi ne spada med njegove vrhunce – raje se lotita njegovih zgodnejših del, ki so prava klasika tega žanra-
Kar zadeva mene, sta skupaj z Lenom Deightonom prva carja vohunk, je pa res, da če imaš rad na izi krimiče in vohunke, se Le Carre res utegne zdeti razvlečen in/ali zapleten. Ne vem, jaz sem v veliki večini njegovih knjig strašno uživala. Upam, da bo gospod še nekaj časa pri zdravju in še kaj napisal …