Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Jerome K. Jerome

Jerome K. Jerome

Zadnje čase spet malo več berem in eden izmed avtorjev, ki me je navdušil, je Jerome Klapka Jerome. V naši knjižnici se dobita samo dve knjigi, Trije možje se klatijo in Trije možje v čolnu, ker pa mi je način njegovega pisanja všeč, sem šla pogledat še malo na Ebay in si kupila oba izvoda v angleščini.

Zdaj me pa zanima, glede na to, da se v angleščini dobi kar nekaj del, kaj bi mi še priporočali, od tega avtorja seveda, ker če bi si omislila vse, bi počasi, a zagotovo bankrotirala. 🙂

Imate morda še kak predlog, česa naj se še lotim? Všeč mi je satira, pa dela, ki so začinjena s cinizmom in sarkazmom, obožujem Henryja Millerja, Bukowski obvezno na nočni omarici, pač, kaj v tem smislu…

Hvala vsem, pa lep dan še naprej! 🙂

Jaz sem prebrala Trije možje v čolnu v angleščini in sem se občasno prav krohotala. Tudi jaz bom hvaležna za nasvet, kaj od njega je vredno še prebrati.

Zivjo,

Jeroma lahko precej dobiš na Amazonu v obliki za kindle – brezplacno.
Ce so ti vsec mozje, Ti bo verjetno tudi Diary of a Pilgrimage (nekakšen uvod v kolesarje), simpaticni so pa tudi eseji o gledaliscu …

… prijetno branje!

lp, B

lahko potem prebereš še knjigo Moskva – Petuški, glede na izbor mislim da ti bo všeč

Absolutno, Poskva-Petuški je zakon, če ti je všeč utrgan humor …

New Report

Close