Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis popacali smo knjigo iz knjižnice

popacali smo knjigo iz knjižnice

z kakavom smo popacali knjigo iz knjižnice ; na robu listov se pozna barva bele kave ……..ali to kaznujejo v knjižnici ???
hvala ….

Mi smo jo enkrat tudi, ko sem jo vrnila sem povedala za nesrečo. Knjižničarka je rekla da ni panike, drugače pa kupiš novo, kar sem jo jaz na koncu šla. Sem mela tak bed filing da bi dala tako knjigo nazaj.

lp

Povej, ko boš vrnila knjigo, pa ti bodo povedali, kako in kaj.

Samo pošteno povejte za nesrečo ob vrnitvi in bo vse v redu. So zelo razumevajoči in ti ne bo treba plačevat neke “kazni” ipd. Lahko pa sama povprašaš in kupiš novo.

Od kar se je na Monu tolk šimfalo knjižničarke, so postale čist pasje. Zdaj zaračunajo vsako škodo. In prav je tako.!
A ko bom jaz rabila to knjigo, bom pa dobila popacano? Kupi novo, pa je! Se boste že naučili, da se kakava ne pije zraven knjige.

Ko pa ni boljšega kot zlekniti se z dobroknjigo in skodelico gostega kakava… Mmmmmmm…. Ti najbrž berež zravnana na trdem stolu, da se hrbtenica krepi.

In če se vrečka na poti v knjižnico strga in knjiga pade v lužo? Si moramo zapomniti, da se knjig ne nosi v vrečkah? Nezgode se pač dogajajo, tudi z izposojenimi knjigami. That’s life.

Meni se je primerilo nekaj podobnih nezgod, in to v različnih knjižnicah. Knjižničarji so bili vedno prijazni, še nobenega nadomestila niso hoteli, kaj šele nove knjige. Navsezadnje bi bilo glede na količino ljudi, ki si izposodi eno knjigo, nemogoče, da se sem in tja ne bi pripetilo kaj takšnega.

Tudi mi smo jo polili s čajem. Nesla sem jo nazaj, povedala kaj se je zgodilo-pa mi je prijazno povedala da se to zgodi, ampak sem jo morala nekako odkupiti-ona jo je odpisala in sem jo dobila v trajno last. Plačala sem samo dva eura-glede na starost in vrednost knjige. Bila sem zadovoljna-pa imam to knjigo sedaj sama.lp

New Report

Close