Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Jack Frusciante je zapustil skupino

Jack Frusciante je zapustil skupino

Pozdravljeni

Zelo me mi je bila všeč ta knjiga.
Je kaj podobnega med knjiznimi policami vredno prebrati?

Hvala

Tudi meni je bila ta knjiga simpatična … Ne vem, ali spadaš med odrasle ali mladinske bralce, najbrž pa bi ti utegnila biti všeč še kaka druge knjiga iz te zbirke … Kaj konkretnega mi pa ne pade na misel …

Uh, brala verjetno skoraj 10 let nazaj, pa se je še spomnim kot zelo fletno knjigo 🙂

V zbirki nič podobnega.

Iščem v smeri prijateljstvo, ljubezen, življenje… ne pocukrane ljubezenske zgodbice in ne preveč duhovno (recimo Bach).

Sem pa odrasla, srce je pa še dokaj mlado… (-;

Ja, zbirka Najst vsekakor lepo pokriva vrzel med knjigami za “male” najstnike, ki jih je več kot dovolj, in “odraslo” literaturo. In čeprav se obilo knjig važna z besedami “za mlade in starejše”, se mi zdi, da je zbirka Najst ena redkih, ki dejansko prinaša knjige, ki si zaslužijo to oznako. Upam, da bo še dolgo živa …

Tukaj sem še ena, ki ji je omenjena knjiga ostala v lepem spominu. 🙂 Predlagam ti, da poskusiš prebrati kaj izpod peresa Melvina Burgessa. Če se ne motim, sta prav v zbirki Najst izšli dve njegovi deli. Džank, s katerim je name naredil največji vtis, je sicer izšel pri Obzorjih. Prikaz neke mladosti, ki me ni pustil ravnodušne …

Podobna knjiga sicer ni, ampak ti bo mogoče všeč, ker ima nekatere skupne točke:

J.D. Sallinger: VARUH MLADE RŽI

Podobna knjiga sicer ni, ampak ti bo mogoče všeč, ker ima nekatere skupne točke:

J.D. Sallinger: VARUH MLADE RŽI

Prebrano (-:, luštna, samo gre bolj za osebno iskanje sebe in smisla vsega…na ameriški način (-:

New Report

Close