Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Knjigarna v Lj. NUJNO

Knjigarna v Lj. NUJNO

Punce živjo!

Hitro rabim vašo pomoč…stvar je taka, stoji pa tako 🙂
Torej, prijateljica se za nekaj let službeno seli na Nizozemsko in imamo v soboto poslovilno zabavo. In po dooolgem tuhtanju jaz stuhtam, da bi ji podarila kuharsko knjigo v angleščini za Nizozemsko, pač Dutch cooking ali kaj takega. Našla super knjige na angleški spletni knjigarni, vendar knjige do sobote ne bom dobila. kam naj se obrnem v Ljubljani? Klicala sem v Konzorcij, pa je nimajo, Vale Novak tudi ne…kje v Lj še prodajajo takšno literaturo? Šment, ko si pa jaz nekaj zapičim v glavo…

🙂 MM

hmmm, če nimajo v Konzorciju in Novaku, bo pomojem drugje težka.

Kaj pa če zadevo obrneš na glavo in ji podariš kakšno tradicionalno slo kuharico? Da bo imela spomin na dom, nizozemsko si bo lahko že tam kupila…

Jah sej, tole bo pol pa res plan B…na Emki.si sem našla The food and cooking of Slovenia…namreč mora trenirat angleščino, pa je fajn, če je v angleškem jeziku…
no, hvala vseeno…ampak sem še vztrajna, še iščem…:-(

Nekatere spletne trgovine imajo sedeže tudi v Ljubljani in tam lahko dvigneš naročeno. Pozanimaj se.

Jaz pa bi ji kupila Ivacicevo ali Recepte sestre Nikoline v slovenscini, sploh ce ni ravno izkusena kuharica.Z nizozemsko kulinariko se bo se dodobra spoznala ko bo zivela tam, slovenska ji bo pa se zelo prisla prav.

Poskusi knjigarna Anagram, na Židovski ali tam blizu.

No, kot vidom, se zdaj imenuje Behemot. majo le knige v angleščini.

New Report

Close