Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Ptički brez gnezda

Ptički brez gnezda

Zelo rada bi kupila knjigo Frana Milčinskega: “Ptički brez gnezda”, lahko je tudi rabljena, pa je nikjer ne morem dobiti. Mi lahko kdo pomaga? Hvala!

Ali ste knjigo prebrali, mene zanima obnova!

LP!

Knjigo sem tik pred prazniki videla v antikvariatu, ki je nasproti blagajne Cankarjevega doma, imena antikvariata se ne spomnim – upam, da bo se kdo drug pomagal.

lp,

proxima

Tam je antikvariat Glavan:

mene pa zanima če ima kdo obnovo knjige ptički brez gnezda, ali pa kje jo lahko dobim? prosim za čimprejši odgovor, ker jo že potrebujem. HVALA!tadejka

Očitno tale forum postaja tarča “lovcev na obnove” in s tem prihaja sam s sabo v paradoks. 🙂

K.

Če sem koga užalila, se že vnaprej opravičujem.

a mi lahka prosiim en povee kratko obnovo te knjige ptički brez gnezdaa
proosiim
potrebujeem žee danees
!!!!????****
lp nina

obnove imaš v googlu. vtipkaj naslov knjige obnova pa boš našla kar iščeš.

zakaj pa je ne prebereš; aja, sm pozabu, morš na ajpod, pa na ajfon, pa še na kofe s kolegico, kje pa mam cajt in tako dalje …

Sramota.
Smrkovje…

sam s sabo v paradoks bi prišel (se mi zdi) kvečjemu, če bi se na te prošnje dejansko kdo odzval z obnovami. no, saj se najde kaka “usmiljena” duša, sem pa vesela, da jih je malo.

sam s sabo v paradoks bi prišel (se mi zdi) kvečjemu, če bi se na te prošnje dejansko kdo odzval z obnovami. no, saj se najde kaka “usmiljena” duša, sem pa vesela, da jih je malo.[/quote]

Morda bi se pa za hec našel kje kdo, ki bi sproduciral kakšno v tem stilu: http://www.joker.si/mn3njalnik/index.php?showtopic=37480
kot “matematičen odgovor” – natančen, a popolnoma neuporaben. 😉

New Report

Close