Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis a berete več knjig hrkati?

a berete več knjig hrkati?

A je še kdo tak, da bere po pet knjig naenkrat? Madona, no. Jaz ne vem, a je moj um tako raztresen, da se ne more držati enega samega toka in se širi na vse strani ali kaj?:)) Res je, da imam ful stresno življenjsko obdobje in morda sem dejansko bolj raztresena, zagotovo. Tudi neke knjige sem začela brati, vmes je prišla ful huda življenjska situacija in je šlo vse na off…

In tako imam zdaj “na tekočem”: Pomlad od Uršiča (ta se mi vleče že nekaj časa, vmes je bila na off, zdaj postaja spet aktualna), Rdeče in Črno, neka kakor biografija o Shakespearu od Brysona, Senca vetra od Zafona pa Idiot je na pol prebran (ta me najbolj pekli, ker itak vem, da več pojma nimam, kdo je kdo in v kakih razmerjih so; najbolje da se ga lotim od začetka, čeprav bom probala nadaljevati, morda se mi ves ta rod nekako razjasni v glavi).

Pa še berem v treh različnih jezikih (še Allende je vmes, da vadim španščino, me je bilo sram povedat).

Madona, no, res, saj sem blazna. In potem spustim rolete, da me sonce ne bi motilo in ždim v postelji s kupom knjig okrog sebe:)))

Za spremembo potem vmes pogledam kak glup film.

A je še kdo tak freak?:)) Kaj trenutno berete, kaj so vaša železa v ognju?

Še ena taka:))

ampak – a ni kul?:D

Tudi pri meni je to stalna praksa – knjige nenehno varam z drugimi in še dobro, da tega ne zamerijo. 🙂 Trenutno berem Konje krast Pera Pettersona in Klub oboževalcev Gorana Tribusona, v ozadju pa vseskozi čaka Ulikses, ki ga mislim enkrat do konca življenja vendarle prebrati (trenutno sem na 30. strani, hehe).

Mimogrede, zelo simpatičen post – si me prav nasmejala!

Največkrat berem po en roman, ki ga kombiniram s krimičem/vohunko ali s teoretsko knjigo. Zelo redko imam v branju eno samo reč …

Hehe, kul, “varamo knjige z drugimi”, me veseli, da nisem edina grešnica:)

Jaz to počnem tudi pri pisanju. 🙂
For everything there is a season. And reason. 🙂
K.

Najbolj bedasta se sama sebi zdim, kadar imam zelo malo časa za branje, npr. proti večeru kakšno slabo urico, in si za ta kratek čas nesem tri ali štiri knjige na teraso, da se lahko res čisto zadnji hip odločim ali pa menjam po petih minutah, če me slučajno druga bolj pritegne.

Hja, jaz imam malo drugačen sistem.
Več knjig hkrati, vendar vsaka v svojem prostoru.
Tam kjer se trenutno nahajam, tisto pade v roke in tam padem v štos.

Tista o ”varanju” pa seka!! :o))

zvečer v postelji eno, na vlaku popoldan pa drugo. vic je v tem, da knjige, ki jo berem na vlaku, ne morem brat doma, pa naj bo to po kosilu ali v postelji, mi nekaj ne da, ne vem, neka blokada.

Ne, nikoli ne berem večih romanov hkrati.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

New Report

Close