Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis fotobranje

fotobranje

Ali kdo med vami pri branju uporablja tehniko fotobranja?

Tehnika fotobranja je en zelo velik nateg. Fokusraš se na sredo knjige (pregib med obema stranema) in listaš knjigo. In baje ti ostane v nezavednem.

No, mogoče komu deluje, jaz ga ne poznam.

Ja, to je sam ena pikca tehnike, je pa veliko več kot fokusiranje na sredo knjige. Jaz uporabljam, pa me zanima pač, koliko nas je takih.

vse kaže, da vas je eden.

Bila na predstavitvi pri Pishajkerju (Sedmaku), ki je očitno en velik nategun. Stalo je okrog 300€ pa so se nekateri delal kao da znajo. Vse skup je bilo podobno sprenevedanju kot pri Cesarjevih novih oblačilih. Tisti ta spretni so pri tehniki priprave uspeli izluščit bistvo nekje iz predgovora knjige, drgač pa je vse skup NATEG. kot ovca sem pustila tistih 300€, on pa se smeji in pravi igrej se:) hehe

brez zamere, sam človek mora biti pa res precej naiven da sploh gre na seminar k temu pisshikerju (tudi če bi blo zastonj), ki se mu že na kilometre vidi da je en navaden vase zagledan pozer in prevarant. Vedno znova me čudi, kako je mogoče, da ljudje nasedajo takim drekačem.

Opozarjam vas na ta nateg: plačaš veliko denarja zato da zveš, da ta tehnika ne deluje. deluje samo če delaš po miselnih vzorcih na klasičen način. da se razumemo: naučiš se fotobrati: listati knjigo. vendar po listanju o knjigi ne veš popolnoma nič. Nič. Če hočeš poznati površno vsebino moraš preleteti kazalo in ključne točke. Potem poznaš površno vsebino. Če pa hočeš poznati vsebino moraš knjigo prebrati. Prebrati. Bolano in bolano. in to razlaga otrok. otrok. preberite si knjigo tega otroka. otroško. sama samohvala. razvajen otrok, ki ni vedel kaj početi v življenju. in nikoli ne bo vedel.

New Report

Close