Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kam z vsemi knjigami?

Kam z vsemi knjigami?

Pozdravljeni!

Imam problem(ček) pa ne vem točno kako naprej. Mami se bo iz hiše kmalu preselila v stanovanje, skozi leta življenja v hiši pa se je nabralo kar nekaj knjig, ki jih je kupovala predvsem moja stara mama, se pravi, romani Victorie Holt, kuharice, priročniki za pletenje ipd. Najde se tudi nekaj romanov svetovne književnosti, pa še tisti stari, iz zbirke 1001 roman, al neki takšnega, pa pravljice…

Resnično škoda bi bilo dat med star papir, sama pa res ne vem kam naj se obrnem.

Hvala za kakršnokoli informacijo in nasvet! 🙂

Bad ideas indicate an open mind...

Podari jih!
V kakšno knjižnico, dom za ostarele…

Napiši, katere so, pa jih pokupimo. 😉

ja, kot je napisala moja predhodnica, napiši naslove, pa se bo verjetno kdo tukaj našel za odkup.
Če jih pa v kakšnih domovih nočejo, pa se pozanimaj v kakem antikvariatu-če jih sprejemajo…

LP V pričakovanju naslovov:)

Nuša

Hvala za ideje! 🙂

Huh, naslovov ne vem iz glave, obljubim pa, da si jih bom napisala ko bom naslednjič pri mami, pa dala sem gor… itak ne mislim ne vem kaj zahtevat zanje, bi bla zadovoljna že s kavo… 🙂 Pač, vseeno bi rada, da bi jih dobil nekdo, ki si jih želi…

Do naslednjič, ko bom polna naslovov! 🙂

Bad ideas indicate an open mind...

>bi bla zadovoljna že s kavo …

To utegne biti čisto dobra ideja. Enkrat sem tule podarjala ene knjige, človek jih je prišel iskat, smo se zaklepetali – in se družimo še zdaj. Skratka, “izkupiček” je bil veliko večji, kot če bi knjigo prodala za nekaj evrov 🙂

Zadnjič sem v antikvariatu v centru Celja iskala eno knjigo pa so me kar tako za vsak slučaj vprašali, če kakšno knjigo tudi prodajam…

Kupim knjige iz zbirke VELIKI VEČNI ROMANI

1. ZLATI OSEL
2. GOSPA BOVARY
3. KOMU ZVONI
4. STO LET SAMOTE
5. STEPNI VOLK
6. IME ROŽE
….
in še katero iz te zbirke

Mene pa pravljice zanimajo. Kaj imaš? Po koliko prodaš?

New Report

Close