Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Ljubka razprodaja

Ljubka razprodaja

Danes sem opazila, da pri Modrijanu ponujajo odlične knjige s 50-odstotnim popustom (stanejo od 8 do 10 €).

Gre za avtorje:
Philip Roth,
Vladimir Sorokin,
Michel Houellebecq,
Aleksandar Hemon,
François Emmanuel,
Daniel Kehlmann,
Tahar Ben Jelloun,
Květa Legátová,
Michael Frayn.

No, ja. Moram priznati, da sem bil nad njimi na sejmu močno, močno razočaran – nobenega popusta. Vse založbe so imele denarnici kar prijetne popuste, z močno izstopajočima izjemama: Mladinsko knjigo in Modrijanom. Zadnji očitno prazni skladišče … s slabo kupovanimi knjigami.

Ko bo pa znižana kakšna Zgodovina lepote ali grdega, Natašin ples – me bo pa tudi Modrijan prijetno presenetil.

Drugače pa ta razprodaja ni nič drugega kot praznjenje skladišča, kot sem že povedal.

Kar zadeva praznjenje skladišča, imaš zagotovo prav. Čeprav po drugi strani: zakaj založba zniža cene, je meni čisto vseeno, sploh če gre za knjige, ki so nekoliko daljšega veka. V tem primeru je zagotovo nekaj takih. Tudi vsi ne preberemo knjig takoj, ko izidejo; sama sem obdelala slabo polovico, zato se mi zadeva ne zdi čisto nezanimiva.

Ma, jaz sem kupila dve knjigi Jozova Hanule od Kvete Legatove; ko sem knjigo kako leto nazaj brala, mi je bila zelo zelo všeč.

New Report

Close