Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis boost up

boost up

Zanima me, katero knjigo naj preberem, da me malo dvigne.
Zdjej sem v taki čudni fazi po končanju faksa, ko sem že skoraj v depri, ker ne najdem ustaljenega ritma. prej je blo zmerej kej za učit se pa delat in sem mela zapolnjene dneve, zdaj imam pa preveč časa in kar naenkrat nobenega posebnega hobija …pa fanta tut ne 🙂

kakšna priporočila? ker me bo drugače pobralo …

hvala

Jaz rabim “v depri” nek nepopisno romantičen šund za take primere. Pa nekaj sladkega. In se zakopljem v deko in me ni, dokler ne zmanjka knjige in sladkarij. Potem sem kot nova. Dve knjigi, ki sta mi v takih primerih pomagali, sem kar kupila, da sta doma za hudo silo (kot Aspirin ;))

Aja, v knjigi ne boš našla razpoloženja. Samo pomagala ti bo najti tisto, ki je že v tebi. Morda knjiga sploh ni prava reč. Zapolni si dneve z vsem tistim, za kar ti je ob faksu in vseh zaposlitvah zmanjkovalo časa. Če že rabiš branje, morda poskusi s knjigo “Tek za začetnike”. 🙂

sej vem ja. candy je tut men dotkrat pomagu, sam js mam večne probleme s to težo in sm lih lepo shujšala in evo zdej zarad tega razpoloženja dobila kšno kilco nazaj, in me potem to sam še bl dotouče in je začaran krog.
drugač sem skos športala, kar je blo kul. sej se zdej spet začne nova sezona k je med poletjem ni bilom, ampak ne vem, če bo pomagalo.
ker preprosto nimam volje. pa je to za mene takoooooo netipično, da ne morem verjet. če bi komu povedala, da tko čutim, mi ne bi verjeli, ker sem jaz 99,99% smeško in pozitivc …ampak tudi najtrši led kdaj poči ne?

Veš, po mojem je tud nekej v luftu.
Ker sem tud jaz bolj kot ne “down” – utrujena, nerazpoložena… Pa kar nekaj kolegic se je “potožilo” na popolnoma isti način.
Jesenska utrujenost 🙂
Saj bo.
Aja, kaj pri meni preverjeno pomaga: če se ornk narežim. Najdi tako družbo, pa pejd na kavo, pejd v kino,…

ja sej pomaga, če vem, da je še kdo tak k se mu isto dogaja 🙂
upajmo, da bo minila ta jesenska ustrujenost. ni mi všeč 🙂

bom šla jutri na ritem mladosti pred koloseja, bo noro.
priporočam vsem kolegicam, ki ti pravijo, da niso ravno najboljše 🙂

New Report

Close