Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis monoblog

monoblog

imam nekaj problemčkov z odpiranjem bloga. (upam, da je to pravi naslov, vsaj na strani monobloga je link na tale forum…)

eno je, da ne vem, kako stvari funkcionirajo in seveda najprej odprem testni blog, da preizkusim. potem seveda hočem odpret “tazaresnega”, zato mi je brez veze pustiti testnega gor. kako ga zbrišem?

drugo je ta zaresen blog. ko vnesem ime bloga in naslov bloga, definiram zgolj http naslov in glavni naslov, viden na blogu. kje pa definiram podnaslov??? (namesto standarda “še en monoblog.over.net blog”)

še zadnja stvar: a je edino v temi “water” možno dati v glavo lastno sliko in kako jo naložim? kot sem razumela mora biti že nekje na netu in jo ne morem snet direktno z mojega hard diska?

prosim, prosim za pomoč vse spretne blogerčke!!!

sem taista uporabnica in sem se prebila čez večino zgornjih vprašanj ter jih rešila, ostaja samo še tole:

a je na monoblogu razen “water” še kje možno dat sliko v glavo bloga

in še bolj pomembno:
davno nazaj sem se prijavila kot avtor z določenim imenom. zdaj bi se rada prijavila kot drug avtor (ker je bilo tisto ime res kar neki na pamet) in TO MI PA RES NE GRE!!! nikakor ga noče pozabit, ko grem na “ustvari nov blog” me vedno pozdravi s tistim istim nazivom, ki ga res ne maram in hoče vse moje prispevke tudi z njim podpisovat…

na pomoč, da v miru odprem svoj nov blog, prosim!

Po moje bi odgovore najhitreje dobila na forumu O Med.Over.Netu. Tam odgovarjata Primož in Andreja, ki bi to po mojem znala povedati. Ti predlagam, da vprašanja tja skopiraš.

New Report

Close