Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis A mi lahko kdo pove v čem se razlikujeta knjigi

A mi lahko kdo pove v čem se razlikujeta knjigi

Zmeraj sestra Vendelina in Kuharica sestre Vendeline in če se, katera od teh vam je bolj všeč.

v Kuharici so bolj zapletene jedi, ima narejeno v obliki menijev. Zmeraj pa je polna preprostejših receptov za vsak dan. osebno mi je Zmeraj bolj všeč, ker imam rada preproste, hitro narejene zadeve, doma imam pa obe, tudi uporabljam obe 🙂

Hvala! Da vem, kaj naj naročim za rojstni dan 🙂

LP

imam kuharico, druge niti ne poznam

Ma, ste tečni s tem prestavljanjem tem. Kuharske knjige na Molje…a kdo od moderatorjev sploh vsaj enkrat na leto pokuka na ta forum?!?

Katja, saj veš da tole nima zveze s tabo, ne?

Katja, raje si kakšno Slovensko kuharico naroči… ma, saj ne vem, ena taka debela je, pa menda od Kalinškove…
Enka, si ti malo sitna bla v soboto? Nekateri uživamo tudi pri branju kuharskih knjig.

Ma, saj vem, da lahko preskočim vse, kar mi ne paše :-). Ampak o kuharskih knjigah debatirat mi nekako res paše na SČ, ne tule :-).

Tečna sem bla pa v soboto res. Pa danes sem tudi še.

Evo, dokaz, da sem še zmeraj tečna. Je ena na SČ odprla debato o premikanju tem (tolk tečna, da bi jo sama odpirala pa le nisem bila, ne v soboto ne danes :-)) in sem si koj olajšala dušo :-))).

aaaa, zdej vidim, da si se jezila na moderatorje in ne na Katjo. Soriiiiiii!!!

Ajaj, bralka, se vidi, da si brala v službi :-))).

Tale tema vsekakor bolj paše na Prehrano kot na Molje, pa čeprav sprašuje o knjigah. 🙂

New Report

Close