Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Vrnitev v prihodnost, na drugi strani, kje bi našla?

Vrnitev v prihodnost, na drugi strani, kje bi našla?

Prosim pomagajte mi. Namreč znašla sem se v situaciji,ko mi je zelo hudo. V trenutku sem prebrala knjigo v objemu svetlobe, na poti sta še potovanje in usoda duš.

Zelo rada bi prebrala tudi knjigo od Jean Ritchie Na drugi strani in Georg G. Ritchie Vrnitev v prihodnost. Iskala sem knjigo tudi Življenje po življenju. Brskala po netu in našla le usodo in potovanje duš. Zelo bom hvaležna za vsakršno pomoč ali namig,kje te knjige kupiti.

Hvala.

Pravilen naslov je Vrnitev iz prihodnosti, izdana je bila leta 1988, vendar po podatkih cobiss ni navedene založbe, ki je knjigo izdala in jo imajo samo v treh knjižnicah v Sloveniji, tako da res ne vem, kako to knjigo dobiti. Drugače pa malo poglej na spletno stran cobiss.si pod reinkarnacija ali kaj podobnega.

Teichi, Življenje po življenju imam jaz doma. Lahko ti jo podarim. Verjamem, da v trenutkih, ko ti je hudo, vsaka knjiga na to temo malce olajsa bolecino, ce verjames v te stvari.
Torej, ce zelis, povej.

Lp!

Brihta…bila bi ti vec kot hvalezna…bom aktivirala svoj mail pa se dogovoriva naprej…

hvala ti..

Sem ti poslala mail.

Lp,

Brihta

New Report

Close