zahvala in opravičilo
Šele danes sem uspela pogledat odgovore in sem se zgrozila: TAKA NISEM NIKOLI 🙁
In hvala vsem ki ste me nakurl da ni vsak kr pripravljen odgovarjat nekomu ki nekaj kupuje ali išče, da tudi tisto kar iščem kdo ima in ni pripravljen prodat nima smisla da mi piše… bom drugič bolj uvidevna, saj sem ta forum obiskala prvič in upam, da sem s svojo vsiljivostjo vseeno dobrodošla, ampak obljubim da v nadaljnje ne bom pisala s takšnim pristopom
Hkrati pa je tole moje pisanje prvo da se opravičim, kot drugo pa z zamudo posredujem mail za reglo in pipi.: gvendolina@afnegunca.com
lep dan želim vsem še naprej oz. večer in še eno vprašanje: mogoče kdo ve katere knjige vse je napisal Paolo Coelho… ter katere so prevedene v slovenščino-le te imam namen kupiti nove…
lp
Veš, kdor nosi v sebi zametke knjižnega molja, itak malo odstopa od hudega povprečja. 🙂 Imamo pa tukaj jutranje in nočne molje (saj so termini pisanja zelo različni), pa tiste, ki so bolj realni in druge, ki smo nepopravljivo pravljični (le zakaj pišem v “hudi” množini?). 🙂 Mislim pa, da je dobrodošel vsak, ki bere in je pripravljen o tem tudi kaj napisati – nenazadnje s tem vedno znova dopolnjujemo neskončni seznam neraziskanega…
Sem pa malo smuknila še na Cobiss in tam so v prevodu Paula Coelha zabeležena dela:
Alkimist
Demon in gospodična Prym
Enajst minut
Ob reki Piedri sem sedela in jokala
Priročnik bojevnika luči
Peta gora
Veronika se odloči umreti
Zahir
Najbrž bi se našel še kakšen primerek. In če z iskalnikom malo pobrskaš po starih temah, se je o tem tukaj že precej pisalo…