Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Gnezdo zla

Gnezdo zla

Je že kdo prebral Gnezdo zla? To knjigo je napisala Agata Christie ki naj bi bila priljubljena pisateljica.Je že kdo prebral kakšno drugo njeno knjigo ali pa zanimivo knjigo kakšnega drugega pisatelja?

Hvala in lp!

od kod si pa ti padla? z lune?

Agate Christie nekdo ne pozna, neverjetno! Tudi iz filmov ne: Hercule Poirot, Gospodična Marple… Umor v Orient ekspresu? Ne?

KI NAJ BI BILA???? ona JE, največja in edina!!!!!!!

Ti kar začni brati Agatho:
1. je mojstrica
2. imela boš kaj delat kar precej časa, ker je njenih knjig (zdaj tudi prevedenih) precej.

Js sm samo vprašala če je kdo prebral kakšno njeno knjigo in ne nism padla z lune ker me ne zanima preveč slučajno sm zasledila njeno knjigo.

Moja najljubša je še vedno Umor v Orient Ekspresu. Pa tudi ostale so super, mislim, da sploh ne moreš zgrešiti, če imaš rada dobro kriminalko. Samo sčasoma se jih naveličaš, če jih preveč prebereš, tako da doziraj!

jaz sem se prvič srečala za njenimi knjigami, ko sem začela obiskovati 8.razred OŠ, ker sem sama do mestne knjižnice lahko šla, prej pa teh knjig nisem poznala, jih v šolski knjižnici niso imeli.iz dneva v dan se nam obzorje širi, vedno bo nekdo, ki se bo prvič srečal s kakšno stvarjo… če bi vas takrat vprašala za mnenje, bi me pa tukaj tak natulili…
malo strpnosti, predvidevam, da ste vsi intelektualci, pilgrim npr…vedeš se pa trenutne ne tak…pa sorry

loly pridno brat, sicer so take malo lažje knjige, saj meni se zdi, hitro prebavljive in napete ko štrumpantl, pa še dosti jih je. men je miss marple bolj simpatična kot pa monsieur poirot, mi je ta tip preveč prepotenten, knjige z miss marple so mi bolj cool. no, nekaj že več, 2 raziskovalca zločinov ima. enega poklicnega pa eno hobby-vohljačko….

Njene knjige sm preslistala in mi niso všeč pač vsi mamo svoj okus ker npr. men niso všeč kriminalke in vse kar je z njimi povezano.

joj, Loly, midva pa ne bi bila za skupaj!

(sori za neintelektualni OT, si nisem mogel pomagati ;-))

Ja,ja;).

Jaz sem prebrala Gnezdo zla in mi ni bila kaj preveč všeč.
Je pa ena od pisateljic, ki je napisala knjige, h katerimi se vedno vračam.
LP

New Report

Close