Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Vesna Milek – Več

Vesna Milek – Več

A je kdo že prebral knjigo in kakšno je mnenje?

A mislič ČE?

Naslov je res Če 🙂
Sem nekje na polovici knjige. Prvo Vesnino knjigo Kalipso sem prebrala zelo hitro oz se nisem mogla odtrgat od nje, tale pa.. je veliko tezja za brat. Na začetku sem se morala kar malo posiliti z njo, ker mi je bil zenski lik zelo neprijeten. Vendar pa je branje ‘steklo’, ko sem jo malo bolj spoznala. Zdaj ze komaj cakam da pridem domov in vzamem knjigo v roke. Za zdaj bi rekla da se jo splaca vzeti v roke in …potrpeti prvih par strani 🙂 Povem pa vec, ko bom z njo proti koncu.

Ko se že tule omenja Vesno: a je to gospa, ki sodeluje tudi na kuliraričnem forumu – Vesna Milek-Recko? Sem delala potico po njenem receptu, pa je bla ful dobra. LP

Ja, seveda, se oproščam. Ne vem, kako se mi je namesto ČE napisal naslov VEČ??!!!No, medtem sem jo že prebrala in moram reči, da mi je bila kar všeč…Taka tipična od Milekove, se mi zdi (glede na Kalipso in njene razne kolumne). Jaz sem si pa ravno po prvih straneh obetala še kaj več (evo, mogoče od tu naslov VEČ:))

Marcel Štefančič jr. ji je v intervjuju za Studio city povedal da je njena najnovejša knjiga (Če) spolni akt, opisan na dvesto straneh, pa punca ni imela bistvenih pripomb, razen te, da bi moral omenjeni TV voditelj začet pisat literarne kritike?!

New Report

Close