Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kaj naj berem…?

Kaj naj berem…?

Živjo!

Pozna kdo kašno dobro knjigo v stilu Puščavske rože, Sužnje, Izpoved iz harema… skratka kakšna zanimiva biografija.

Hvala za predloge in lp
G

Kraljevina izza tančice – osebna izpoved svakinje Osame bil Ladna. Meni je bila zelo všeč.

O čem pa govorijo Puščavske rože? Izpoved iz harema – je resnično tako dobra?

Tudi sama priporočam Kraljevino izza tančice…meni je bila zelo všeč!

LP

Živijo,

priporočam knjigo Živa zažgana,…. je resnična izpoved ženske ki je živela v Jordaniji in v življenju zelo trpela in po čudežu ostala živa vendar,…. ostalo pa v knjigi,…. jo priporočam

Mel in ostali,

Puščavska roža je prvi del, Puščavska zarja pa drugi del in je resnična zgodba o manekenki Waris Dirie. Govori o tem, kako je kot 14 letna pobegnila od doma (iz puščave v Somaliji), prišla do nekih sorodnikov, potem pa dalje kot sužnja v London, kjer se ji le uspe rešiti bednega življenja. Odlični knjigi, jaz sem ju kar “pojedla”.

Malo drugačna pa je knjiga Dese Muck – Panika. Sama vsebina sicer ni nič pretresljivega, a je Desin način podajanja zgodbe odličen, predvsem pa njen smisel za humor, ki me je pritegnil, da sem knjigo prebrala v parih urah!

Ko govorimo o avtobiografijah, pa naj naredim malo reklame še za našega Jana Plestenjaka. Okusi so različni, je pa osebna izpoved…

Vesela bom kakšnega novega naslova!

Lp. 🙂

Meni je bila zelo vsec tudi Gejša – biografija ene najuspešnejših japonskih gejš in predstavitev sveta, ki ga ne poznamo.

LP,
Vesna

New Report

Close