Skrb za status
Pozdravljeni!
Sicer rada berem, vendar mi služba in druge obveznosti dopuščajo zelo malo časa. Tako skoncentriram svoje branje na tistih 14 dni dopusta. Letos sem izbrala kar veliko knjig, po zvrsti zelo različnih.
Glede na 1. mesto najbolj branih knjig v knjigarni Vale -Novak, sem izbrala tudi Skrb za status in…
….bila kar malo razorčarana.
Knjiga je sicer dobra, vendar preprosto ne verjamem, da bi jo bralci tako množično kupovali, da bi si zaslužila 1. mesto. Mislim, da je to, da so postavili knjigo tako visoko na lestvico najbolj branih knjig, le propagandna poteza omenjene knjigarne in zavajanje kupcev.
Vaše mnenje?
Lep pozdrav,
Pupa
pupa mislim da se motiš,ne čist, v bistvu pa vseeno.
propagandna poteza se mrbit skriva drugje-glede na to da je knjiga Skrb za status izšla pri vale_novaku je precejšnja verjetnost da je mal bolj izpostavljena kot bi bla če bi bla recimo od MKja…verjetno jo knjigarji tud preberejo in tu se potem skriva ta tvoj očitek o zavajanju-če je knjiga knjigarjem ql-pol z njo “zavajajo” kupce:)če je pa knjiga res uredu in še od njihove matične založbe pol je pa zarota popolna:)
itak pa nam je jasno da kot potrošniki nismo zares avtonomni;oglaševanje in “vede” kot je psihologija prodaje iz nas delajo ovce…
lestvice in statistike pa nam itak ne govorijo o kvaliteti:da vinči ziher ni najboljša knjiga zadnjega leta-prebral vsaj 20 boljših (pa je bla skoz 1.na lestvicah),titanic pa tud ni najboljši film vseh časov…no ampak o okusih se itak ne prepiramo…