Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis kupim knjigo

kupim knjigo

Živjo še enkrat.
Če ima kdo knjigo od Raquel Welch – popolna lepota, se priporočam, jo odkupim.
LP

spada mogoče ta knjiga med znanstveno fantastiko??? naslov je že tak.

sorry če sem tečna, ampak takele “popolnosti” me spravljajo ob živce. popolno to, popolno ono…. lahko je tej welchovki govorit, ko pa je “dokazano” lepa. me, ki smo bolj navadne smrtnice, moramo samo ubogati recepte in glej čudo, postale bomo krasne. ah…
veš kaj joga, dajva se nekaj zmenit. danes popoldne, recimo ob 16h, se poglejva v ogledalo in si reciva: evo me, popolna sem, pa če se drugi takoj na glavo postavijo. jaz bom koj boljše volje, upam da tudi ti!!!
LP

:)))

To, kdo je popoln in kdo ni, no o tem bi se dalo debatirat. Ampak se mi ne da, ker je brezveze. Itak pa mi Raquel Welch ni všeč 🙂

Teknjige nočem zaradi naslova, ampak ker je notri na podroben način opisano zelo veliko vaj iz joge. To knjigo sem že imela doma in to so bili moji prvi začetki. Aja, pa še takrat nisem sama šlka po knjigo, pač pa mi jo je priporočila prijateljica.

Aja, pa z jogo in športom se ne ukvarjam zato, ker bi bila rada lepa, ampak zato, ker se po tem dobro počutim. Zate pa ne vem :)))

LP

:-))

ej saj vem vse to…saj nisem hotela težit tebi konkretno (saj te sploh ne poznam!) ampak tako, na splošno….ne vem kaj me je pičilo. včasih se pač brezveze kar nekam v tri krasne jezim, še zlasti na “direktive” o tem, kakšni naj bi bili ali moramo bit…….pa saj ne pravim da se ne smeš ukvarjat z jogo, bohobvari:-)) za to knjigo niti nisem vedela da vsebuje kaj joge :-((
drugače pa so še dobre (ampak stare, težko dobit) knjige
Jasmina Puljo: Joga za svakoga
Andre van Lysebeth: Učim se joge
Satyananda Saraswati: Pozdrav soncu (1997 ta še ni tolk stara)
Satyananda Saraswati:Asana Pranayama Mudra Bandha (1998 ta tud ne)

ampak najbrž katero od teh že poznaš.
lep dan še naprej!

New Report

Close