Kako je zdaj z Irvingom?
Pod parimi temami je nekaj odgovorov o njem, ampak mislim, da si zasluži svojo. Vam je všeč? Vam ni? Meni so njegove knjige vedno znova taka poslastica. Sicer traja, da padam not, ampak 5-10 strani in pol se ne morem več odtrgat. Na polici me kot naslednja čaka The Cider House Rules (bil posnet film) … komaj čakam.
No, bom pa sem prilimala:
Garpov svet sem brala 1 leto. Ni mi potegnilo njegovo odraščanje in ekscentričnost njegove mame. Tako, da sem knjigo prenehala brati. Pod prste mi je prišla zopet na počitnicah in sem jo začela brati od tam kjer sem jo končala. Moram reči, da so se oči prisesale na knjigo, da me niti večerja fantove stare mame ni odlimala od knjige. Že pred Garpovim svetom sem pa navdušeno požirala Eno leto vdova. Všeč mi je pri Irvingovih knjigah, da se ti nakoncu zdi kot da si prebral najmanj deset knjig, v resnici pa si prebral eno. pa njegovi komični odlomki…….umreš od smeha. Se še spomnite kako je plezal čez liguster?
Sem gledala film. knjig je sigurno še boljša. Baje je tudi posnet film Garpov svet ampak ga nikjer ne dobim.
Pozdrav,
spet se spravljam brat Hotel New Hampshire, ta knjiga mi je od vseh, kar jih je na voljo v slovenščini, najboljša!
Žal mi je, da ne berem angleško, ker smo (neznalci) res prikrajšani, pa ne samo pri Irwingu…
Torej, Hotel je pri meni na 1. mestu, potem je Garp, potem pa kar precej daleč Vdova in Zakon.
Je pa res, koliko dogodivščin! Človek ima resnično domišljijo in ideje 🙂