Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis sodobni slovenski avtorji

sodobni slovenski avtorji

Kdo po vašem mnenju piše najbolj ‘zapeljivo’ (takšno, da ti ‘odfura’ domišljijo) prozo in zakaj … mau se rapište … če se vam da, seveda?!

Vinko Modererdorfer. (sori za pikice na o, se mi jih ne da iskat… ) Feri Lainšček. Pozdravček

blaž ogorevc

Za drugič: pikice nastanejo tako, da pred a, o, u pritisneš še kombinacijo črk Alt Gr (desni Alt) in sočasno ‘ (tipko, kjer je tudi vprašaj). Druga možnost je pa, da se pred a, o, u pritisne tipko, levo zgoraj (levo od tipke 1)

Meni je strašno všeč Mart Lenardič – žal prvima dvema knjigama kratkih zgodb (“Moje ženske” in “Še večji Gatsby”) že nekaj let ni sledilo nič …

Aaron Kronski (alias Tomo Rebolj) in Maja Novak.

pozdravcek,

proxima

Hmm, odfura domišljijo – ja, to bo kar Maja Novak. Sicer pa imam najraje Andreja Skubica.

Mogoče me še najbolj zapelje Lojze Kovačič. Nekaj posebnega je na njem. Vsaj zame.

Mene je v zadnjem času od domačih del najbolj prevzel roman Leta milosti Sebastijana Preglja. Je mešanica ljubezenskega, zgodovinskega in kriminalnega romana. Vsem, ki iščete nekaj novega, priporočam zgodbo o ljubezni med padlim angelom in žensko … Dejstvo, da je bil roman nominiran za kresnika, pa tudi nekaj pove.

Uf, pozabila sem Andreja Moroviča! Posip, posip! ;)))

New Report

Close