Najdi forum

bukla

ravno berem v Delu, da je izšla prva številka Bukle (katalog knjižnih novosti). Jo je že kdo videl? Kje se jo dobi? Na netu namreč nisem našla nič uporabnega, bi jo pa rada dobila v roke, ker me res zanima Rugljev izbor knjig, ki jih je vredno prebrati.

Bukla se dobi v vseh knjigarnah – brezplačno.

Hm, če prebiraš Premiero, potem približno veš, kakšen je Rugljev izbor (izbira seveda Samo Rugelj, ne Janez Rugelj).

Zadeva mi je všeč, narejena je po zelo podobnem principu kot Premiera, le da so tu v prvem planu knjige (v glavnem novitete seveda), nekaj je tudi intervjujev z avtorji, nekaj je knjig, povezanih s filmom.

Všečno, simpatično in predvsem pohvalno, da imamo poleg Premiere ne voljo še en brezplačnik samo za knjige.

Sliši se super, grem takoj jutri iskat!

zanimivo, v Mariboru nimajo pojma o tem, da sploh obstaja, kaj šele, da bi jo imeli :-((((

Sem danes slišala, da je naklada zgolj poskusna (naj bi znašala cca 5000 izvodov, ostale številke pa naj bi dosegle naklado 20000) in da je kar nekaj distributerjev na dopustu, tako da zato brezplačnika žal še ni možno dobiti povsod.

Eno vprasanje za tiste, ki ste buklo ze videli – zanima me samo, ali je na zadnji strani revije res Harry Potter??

Ne, ni.

New Report

Close