Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis sidney sheldon

sidney sheldon

zmanjkalo mi je njegovih del :(……
kdo ga lahko nadomesti oz. kdo mu je podoben???

bom pa vesela tudi vsakega drugega predloga dobre kriminalke…..

hvala, lep dan želim….

Mislim, da kar se domišljije tiče, Sheldonu zlepa nihče ne seže do kolen, pa tudi da bi podobno pisal.. ne vem. Precej podobne se mi zdijo knjige Mary Higgins Clark, ki tudi zelo vlečejo.

Drugače pa trenutno prebiram kriminalke Donne Leon o komisarju Brunettiju. Nikoli ne bi verjela, da mi bodo všeč knjige, kjer je glavni junak Italijan, pa so mi :)))).

Dobrih kriminalk je kar precej, odvisno kaj ti je všeč. Klasika sta gotovo Agatha Christie in Edgar Wallace, novejši pa Colin Dexter, Minette Walters, Tami Hoag, Aleksandra Marinina, Henning Mankell, Patricia Cornwell. Morda bi ti bil všeč tudi John Grisham, čeprav ne piše ravno klasičnih kriminalk. Izbire je kar precej.

hvala, anisa!

Mary Higgins Clark mi sicer ni všeč….nevem….mogoče sem imela smolo pri izbiri knjig, prebrala sem namreč 3 in v vsaki sem že na začetku vedela kako se bo končalo…..pri Sidney mi to ni uspelo niti enkrat 🙂

Tudi z Minette Walters sem že probala, prebrala sem dve knjigi, pa mi ne sede…..:(

ker pa si mi naštela še toliko drugih avtorjev, sem prepričana, da mi bo kdo všeč…..
ni vrag, da sem taaaaaaaaaaaaaakoooooooooo zelo zahtevna! :))

hvala še enkrat!
lep dan!

Meni je pa Henning Mankell super. Priporočam.
Pa Dona Leon tudi; to je sicer lahkotnejše branje kot Mankell.

Ne vem sicer avtorja, naslov je pa Ledenica, in še ene par knjig. Meni krasne.

New Report

Close