Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kaj berete

Kaj berete

Že nekaj časa nisem zasledila te teme … meni pa počasi zmanjkuje dobrega branja.

1. Kaj trenutno berete: vam je všeč, zakaj?

2. Kaj priporočate nam, ostalim bralcem, katera knjiga se vam je posebej zapisala v srce?

Pa da kar začnemo:

1. Buda iz predmestja. Mi je smešna, predvsem pa zato, ker govori o Indijcih, gorovi o Lonodonu in ker govori o indijcih v Londonu ;-))

2. Najboljša knjiga: še vedno ostaja Filio ni doma. Ne morem si pomagat ;-))

Lep pozdrav!

Maruša

SUŽNJA – avtorja ne vem

Je zgodba po resničnih dogodkih mlade Nube, ki jo leta 1994 ugrabijo in je sužnja pri bogati arabski družini. Leta 2000 (se mi zdi) ji je uspelo pobegniti. Knjiga se zelo tekoče bere.

Družina mario Puzo.Govori o družini Borgia ko so bili v Vatikanu,kakšne spletke so bile to.Zelo priporočam

Kraljevina izza tančice – življenjska zgodba svakinje Osame bin Ladna.
Ni leposlovni biser, dobiš pa nekaj vpogleda v življenje v Saudovi Arabiji. Zelo zanimiva!!!

Trenutno berem:
Leta milosti Sebastjana Preglja – zelo zanimiv roman, mešanica fantastike in zgodovinskega romana
in
Kralj ropotajočih duhov Mihe Mazzinija – te knjige verjetno ni potrebno opisovati 🙂

Hvala, sem že dobila ideji za 2 knjigi, ki jih bom ziher prebrala.

Angels and demons – Brown (isti avtor kot od Da Vincijeve sifre)..men je bila zelo vsec…naj bi bila triler in je res zelo napeta, poleg tega pa se ogromno zgodovinskih podatkov ki jih do sedaj nisem poznala.

www.studentarija.net

Moje naj, naj prebrane knjige zadnjih šestih mesecev.

1. Zvenenje v glavi
2. Psi iz Rige
3. Anilin duh

C. Posadas: Majhne podlosti
Sem še bolj na začetku, zaenkrat izgleda kar zanimiva.

@-->-- @-->-- @-->-- @-->-- @-->-- <http://pomarancka.moj-album.com>

Majhne podlosti sem si ravno sposodila, pa še ne začela, berem Carlosa Castanedo: Druga resničnost, in mi i je zelo po duši, in berem istočasno Platona: Poslednji dnevi Sokrata in Dario Cortese: Zelenjava, druga moč naravne hrane.

Trenutno berem roman Evalda Flisarja Čaj s kraljico. Kr berljivo! Priporočam Brezusodnost, Jutri v bitki misli name (ne, ni soap roman), Rajnki Matija Paskal.

William Gibson: Patern Recognition
Chuck Palahniuk: Choke

New Report

Close