Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis zamenjam zgod.ljub.romane

zamenjam zgod.ljub.romane

Zgodovinski ljubezenski romani avtorice Johanne Lindsey. Tiste, ki uživate ob prebiranju A. Quick ali K.E.Woodiwis boste navdušene. Sama sem jih prebrala in bi jih bodisi zamenjala za kake druge ali pa prodala, čeprav mi jih je kar škoda.
Mimika

oj, so me poslali še sem pogledat :)))))

mene bi zanimala prodaja al pa zamenjava…. sem dobila 4 kartone knjig, ki naj bi pristali v kanti za smeti 🙁

med drugim sem našla Lepo punčko, Dolino lutk, Bobre, neko zbirko romanov, pa nekaj Cankarja, ….. moram pregledat, ker jaz bi v bistvu najraje obdržala kar vse kljub pomankanju prostora :))

mimika, jaz sem ti poslala mejl. 🙂

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Jaz bi jih kupila ,samo če so v slovenščini
lp geri

pozdravljena

zanimam se za nakup tvojih knjig, vendar bi rada vedela, v kakšnem jeziku so napisane in kakšna bi bila cena.

So v angleščini, vendar ni kakšno zakomplicirano branje, tako da se da brez težav priti skozi knjigo. Cena bi bila cca 1.600 sit za komad, za manj jih ne dam, ker sem poleg nakupne cene cca 2.000 sit za komad plačala tudi kar drago poštnino preko amazona, tako da, če te zanima, se javi. Lahko tudi na mail.

So pa res romantične zadevice, malce začinjenje s kakšno erotično scenico, vendar vse s super koncem (kar mi je pogoj, da sploh berem).

Lp
Mimika

Pozdravljena

Še vedno se zanimam za nakup ljubezenskih romanov, kot si zgoraj ponudila.
Prosim, če mi na moj mail javiš naslove knjig oz. koliko jih imaš, pa se bova nekako dogovorili.

Imam jih okoli 10, vendar se točno vseh naslovov ne spomnim. Sem se ti poskušala javiti na mail, pa nekako ni šlo. Lahko se ti javiš na mojega in ti bom odgovorila potem od tam: mimika@travel.over.net.

Naslovi:

J.Deveroaux: The Conquest
J.Deveroaux: Velvet Angel
K.Martin: Night Secrets
J.Lindsey: Love me forever
>> A Loving Scoundrell
>> Once a princess
Sicret fire
You belong to me
J.Quinn: A Viscount who loved me

To so naslovi, je še kakšen, pa sem jih nekaj tudi posodila prijateljici, tako da mislim, da imam trenutno tele na razpolago.

Lahko ti jih pošljem po povzetju ali pa kako drugače, predlagaj.

Lp
Mimika

New Report

Close