Gostenčnik
Ste mogoče prebrali kakšno od Gostenčnikovih knjig – mislim patra, ki je že kar pred časom imel na TV oddaje v živo.
Zadnjič sem v knjigarni na hitro prelistala njegovo knjigo Ne grenite svojih otrok in mislim, da je bil naslov druge Poskusiva znova in še ena Našel sem svojo družino. Zanima me, če so knjige tudi tako zelo dobre, kot so bile stavki in besede iz njegovih ust …
Pu
Medi – živijo!
Moram priznati, da si me spomnila na krasne pridige patra Gostečnika, ko smo ob sredah hodili k študentskim mašam.
Imam tudi eno njegovo knjigo, a so že leta minila, odkar sem jo prebrala, zato ne morem komentirati! Vem pa, da mi je pustil s svojimi besedami neizbrisen pečat!
Lep pozdrav!
Vidka
Pozdravljena!
Vse tri knjige (Srečal sem svojo družino, Poskusiva znova in Srečal sem svojo družino II) imam doma in so res tako dobre kot njegove pridige, oddaje in predavanja. So napisane strokovno, a tudi dovolj poljudno. Jaz osebno bi jih priporočala vsakomur, ki ga zanima družinska dinamika.
Veliko užitkov pri branju!
Alenka
Pozdravček in dobro jutro obema,
pravzaprav sem vprašanje postavila zaradi tega, ker ko sem knjige na hitro prelistala in preletela kazalo … no se mi je nekako zdelo zelo zelo strokovno napisano in tudi vsebina tuje literature iz katere je to povzel je bila dolga kar nekaj strani … hočem povedati, da so bile oddaje in njegova besedilna sporočila tako preprosta in topla in da me je zanimalo, če je tako tudi v knjigah, kajti na prvi pogled so se mi zdele nekako strokovne … jaz bi si želela NJEGOVIH preprostih besed in nasvetov … moram malo pobrskati še po strani na internetu, kjer odgovarja na vprašanja … aja za njegovo zadnjo, pa mi je celo knjižničarka rekla, da je na zelo velikem strokovnem nivoju napisana – prav filozofska je rekla.
Škoda, da ni več njegovih oddaj, sem jih vedno gledala dvakrat. Čudovite so bile.
Pu