pristransko
Spoštovani !
Prosim, kaj bi mi svetovali v primeru, ko je sodnica določila pot po moji parceli, človeku, ki te poti ni nikoli uporabljal in mu določila služnostno pot.
Namreč, sedaj si ta človek lasti še širšo okolico in najema odvetnika, češ, da so tudi ti deli naše parcele prisostvovani.
Šele sedaj se mi je pravzaprav posvetilo, da je sodnica naredita veliko napako, ko je pritrdila odvetniku obstoj poti, ki je nikoli ni bilo.
Že takrat, ko je sodnica prišla na ogled parcele, smo bili prav frustrirani, da ne rečem šokirani, ko se je trdilo, da je na sicer zasajeni in obraščeni parceli, pot. Pa smo si mislili, da naj bo pač tako, če trdi odvetnik, bo pa sodnica sigurno spregledala, da tam poti ni bilo in je ni. Toda, kako nas je šele presenetila njena sodba, da je tam priposestvovana pot.Sodnica je prav res krivogleda, oziroma pristranska.
Glede na to, da je sodstvo najvišji organ, se nismo pritožili, toda sedaj se postopki tako imenovanega priposestvovanja nadaljujejo in prav očitno je, da sodnica krivično podpira tožečo stranko in njenega odvetnika.
Ali sploh obstaja kakšna možnost v naši državi, da se zoperstavimo tako krivični sodbi sodnice ?
Spoštovani!
Možnost imate izpodbijati odločbo sodišča I. stopnje na II. stopenjskem sodišču.
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.