Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti 186 člen kz

186 člen kz

V mojem stanovanju je bila opravljena hišna preiskava zaradi suma pridelave in preprodaje drog.
Našli so mi osem sadik konoplje opremo ter kot trdijo oni 2kg posušenih raslinskih delcev za katere je bilo ugotovljeno da je posušena konoplja.
Na zaslišanju sem priznal dejanje, nisem pa se strinjal z količino zasežene konoplje.
V resnici je bilo morda cerka 50 g konoplje ostalo je bilo odpadek ki ni primeren za uživanje.
Na vrsti je še zaslišanje kriminalista nato pa se bo tožilka odločila.
Mene predusem zanima kako bom lahko ispodbijal , da posušeni rastlinski delci ni bila droga za preprodajo kot trdijo kriminalisti ampak samo odpadek.(če bi izmerili stopnjo thc ali posneli fotografije te droge sem prepričan da je to mogoče)
Dobil sem tudi vabilo na zaslišanje kriminalista. Zanima me če na zaslišanju lahko aktivno sodelujem ali samo poslušam?
Hvala za nasvet.

Spoštovani!

Konoplja, ki vam je bila zasežena se hrani med pridobljenimi dokazi, za katere se lahko zahteva, da se še enkrat preverijo in se ugotovi, kaj je bilo dejansko zaseženo ( ali gre za konopljo ali za odpadek ). Na zaslišanju seveda lahko aktivno sodelujete in odgovarjate na vprašanja, ki vam bodo zastavljena ter pojasnite podrobne okoliščine hišne preiskave in zaseženih stvari. Glede na opisano dogajanje vam resno svetujemo, da si priskrbite zastopanje po odvetniku po vaši lastni izbiri, saj je za nadaljnji kazenski postopek pomembno, kaj se bo dogajalo v predkazenskem postopku.

Lep pozdrav!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana info@koprivsek-op.com http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close