Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti inventura

inventura

Pozdravljeni!

Za določ. čas sem zaposlena v trgovini. V kratkem mi poteče pogodba, ki mi je ne bodo podaljšali.
Preden zaključim z delom je predvidena inventura,……ker se ne čutim odgovorne za nastali manjko, ga nimam namena podpisati,…..zanima me ali imam zaradi tega lahko kakšne pravne težave?
Sama verjamem da nisem bila malomarna pri delu in sem naredila vse kar je v moji moči, da do kraj ne bi prihajalo.

Hvala za odgovor!
LP,
Zaskrbljena1

Spoštovani,

v kolikor že v tem trenutku veste, da bo po inventuri ugotovljen manjko, je dobro, da se zaščitite pred morebitnimi zahtevki vašega delodajalca zoper vas iz tega naslova –morda slikajte trgovino, pri čemer mora biti iz fotografij razviden varnostni sistem, ki ga ima/ ga nima vaš delodajalec ipd. Z vsebino vaše pogodbe o zaposlitvi nismo seznanjeni, zato vam konkretnejšega odgovora ne moremo podati.

Lep pozdrav!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana info@koprivsek-op.com http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close