Skrbništvo otroka in CSD
Pozdravljeni,
zaradi popolnoma lažnega citiranja mene v mnenju CSD na sodišče, je sodnica dodelila skrbništvo bivšemu partnerju. Bivši partner je psihično nasilen, katero nasilje so tudi obravnavali na CSD in vodili postopek kako jaz z otrokom oddidem stran. Ko sem to tudi naredila, se je partner pojavil na CSD in zaigral njihovo igro ter vse po vrsti dobesedno zmanipuliral. Dokazov njegovega psihičnega stanja imam kar nekaj, tudi priče nasilja, poskuse samomorov, itd. Vse te podatke je tudi sodnica imela in kljub temu dodelila otroka nekomu ki nima vozniške zaradi vinjenosti, ipd…
Ali je tu boj proti CSD smiseln in kako se tega lotiti? Odvetnica je dvignila roke, čes predlagam da se s partnerjem zmenite v korist otroka nekako.
Hvala vam,
Zvezda
Spoštovani,
nič niste napisali o tem, katere okoliščine so pri odločitvi sodišča odtehtale v korist vašega bivšega partnerja. Naše mnenje je, da se je za otroka vedno smiselno boriti, v kolikor je to v njegovo korist. Načinov je več, poiskati morate odvetnika po vaši izbiri, sprožiti ustrezen postopek in se pri tem zavedati, da je postopek dolgotrajen in drag, izida pa ni vedno mogoče vnaprej predvideti.
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.