Agencija Competo KATASTROFA
pozdravljeni,
imam službo, vendar vseeno če najdem še kaj takšnega pošljem prošnjo, grem na razgovor, če me povabijo in se potem odločim kaj bom naredil. Moram pa reči, da sem že dvakrat poslal prošnjo preko agencije Competo in nisem dobil niti odgovora. Zelo neprofesionalno, katastrofa od agencije. Zato bi vas rad opozoril, da če iščete delo, ga ne iščite preko te agencije.
Joooj kakšen naslov. Ker nisi dobil odgovora je katastrofa? Imaš pa res nizke kriterije. 95 % agencij in delodajalcev ne odgovarja več, ker dobijo po 700 prošenj.
Sicer mi je praktično vseeno, ampak da narediš takole slabo reklamo samo zato, ker nisi dobil odgovora je pa malo bolano. Sem mislila, da so te najmanj zasužnjili, prodali, zaprli v klet in niso spustili ven ali karkoli v tem smislu.
Glede na njihove objave, se pričakuje veliko boljša storitev, kot sem je bil sam deležen. Nestrokovna in nerelevantna vprašanja, snobovski odnos ter nezreli mladeniči (ala strokovnjaki) svojega dela morejo oz. ne znajo opraviti dovolj kakovostno.
Strinjam se, da je Profil na mnogo višjem nivoju! Razliko naredijo ljudje…
Forum je zaprt za komentiranje.