Nedoločen čas-poskusna doba-nosečnost
Poskusna doba je namenjena temu, da delodajalec oceni, ali delate dobro ali ne. V tem primeru torej ne glede na to, da imate pogodbo za nedoločen čas, ne veste, ali jo boste po poteku poskusne dobe dejansko še imeli. Ta nedoločen čas je torej zaenkrat še zelo izmuzljiv. Na vašem mestu bi z zanositvijo definitivno počakala, da se ta rok izteče, šele takrat boste prepričani, da imate službo.
Sicer pa nosečnost kot takšna nikakor ne more in ne sme biti razlog za neuspešno opravljeno poskusno delo.
Mimogrede, delodajalca niste dolžni obvestiti o nosečnosti takoj, večina nosečnic počaka na nekje konec prvega trimesečja, ko je rizično obdobje mimo, oziroma vsaj na izsledke nuhalne. Če pa so problemi ali je očitno, pa seveda povedo že prej (npr slabosti, bruhanje ipd).
Pozdravljeni,
mene pa zanimajo spremembe Zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1), in sicer je v 89. členu navedeno, da je neuspešno opravljeno poskusno delo razlog za REDNO odpoved pogodbe o zaposlitvi. Ko sem primerjala stari ZDR in novi ZDR-1, sem videla, da se je bilo neuspešno opravljeno poskusno delo prej res razlog s strani delodajalca za izredno odpoved pogodbe o zaposlitvi, sedaj je pa za redno. Potem sem dalje v 115. členu ZDR-1 prebrala, da starši (med njimi noseče delavke) uživajo posebno pravno varstvo pred odpovedjo, vendar da ne glede na določbe tega člena delodajalec lahko odpove pogodbo o zaposlitvi in delavcu lahko preneha delovno razmerje, po predhodnem soglasju inšpektorja za delo, če so podani razlogi za IZREDNO odpoved ali zaradi uvedbe postopka za prenehanje delodajalca. In v istem členu tudi, da če delodajalec ob izreku odpovedi oziroma v času odpovednega roka ne ve za nosečnost delavke, velja posebno pravno varstvo pred odpovedjo, če delavka takoj oziroma v primeru ovir, ki niso nastale po njeni krivdi, takoj po njihovemu prenehanju, vendar ne po izteku odpovednega roka, obvesti delodajalca o svoji nosečnosti, kar dokazuje s predložitvijo zdravniškega potrdila.
Ali to pomeni, da noseča delavka, glede na to, da ne more dobiti redne odpovedi pogodbe o zaposlitvi, ne more dobiti niti odpovedi zaradi neuspešno opravljenega poskusnega dela? Jo novi zakon ščiti pred tem? Seveda gre za pogodbo za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim obdobjem.
Lep pozdrav.
Hvala za odgovor.
Kdaj se pa smatra, da je bil delodajalec obveščen o nosečnosti? Ker če delodajalec ni vedel o nosečnosti in dobi delavka redno odpoved pogodbe o zaposlitvi zaradi neuspešno opravljenega poskusnega dela ter da ga delavka želi o nosečnosti obvestiti takoj oz. v tem 7-dnevnem odpovednem roku, ki je določen z zakonom, kako naj to naredi? Če ga obvesti ustno, ali lahko delodajalec reče, da ga ni obvestila, saj delavka ne more dokazati, da ga je obvestila na tak način? Če pošlje obvestilo priporočeno s povratnico in nehote ali namerno ne dvigne pošte, ali tudi lahko reče, da ni bil obveščen in zato odpoved velja? Kaj pa elektronsko sporočilo?
Potrdilo od ginekologa najlažje odda kar osebno v prostorih delodajalca v dveh izvodih. Na en izvod potrdijo prejem in ga dobi nazaj, en izvod pa delodajalec obdrži. Če ne bi želel potrditi prejema, je možno, da pač ima s seboj eno pričo, ki potrdi, da je potrdilo bilo oddano delodajalcu.
Lahko pa jo pošlje tudi s priporočeno pošto s povratnico in še za povrhu po elektronski pošti. Potemtakem tudi izgovor delodajalca, češ, da ni pravočasno dvignil pošte ali da ni bral elektronske pošte, mu nič ne pomaga. Pač držiš še 88. člena ZDR-1, čeprav so standardi za vročitev tega obvestila nižji, ampak ziher je ziher.
Pozdravljeni!
Jaz pa sem na drugi strani tega vprašanja in sicer:
Podpisala sem pogodbo za eno leto z možnostjo podaljšanja. Delavko pred menoj so odpustili zaradi neuspešno opravljenega poskusnega dela. Sedaj jim je pa ona (dva dni pred nastopom mojega dela) javila, da je noseča in je menda ne smejo odpustiti.
Pripravili so mi sicer novo pogodbo, s katero bi začela z delom čez dva meseca in pol in tako nadomeščala njeno porodniško, vendar je še nisem podpisala in trenutno še velja prejšnja pogodba. Zanima me, kaj je najbolje storiti v tem primeru, ali imam jaz z že podpisano pogodbo kakšne pravice ali je najbolje, da podpišem novo pogodbo in počakam dva meseca in pol z nastopom službe?
Hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.