delo v Dipo ali Rutarju?
Katastrofa, v vseh pogledih. Kar nekaj zgodb sem slišala, kako jih najprej zezajo na razgovorih, pa sprejemajo v ožje kroge in na koncu ponudijo delo za polovični delovni čas. Poznam tudi enega, ki dela tam že kar nekaj let in kot vem, so razmere tam zelo slabe. Pritiski na vodje oddelkov in posledično vodje pritiskajo na prodajalce. Prihaja do raznih intrig in spletk. Zaposleni se grizejo med sabo zaradi višine prometa, ki jim ga priznava vodja oddelka, ki zahteva za svojo dobro oceno “poseben” odnos….
Katastrofa. moj partner delal 5 let. vmes so ga 2x dali na borzo pol nazaj vzeli. nazadnje ko so ga dali dol niti tolko niso bli da bi ga poklicali ali mu prejšn dan povedali da ne rabi hodit več tja tja se je pripeljal pa so mu samo knjigo v roke dali pa še to navadn delavec ki je biv zamenjava za poslovodjo niti tolko niso bli da mu bi mu poslovodja reko oz nekdo od vodilnih. po pol leta so pa ga hotli nazaj hvala bogu je imel drugo službo da jih je lahko z ponosom zavrno. in koliko je reko da tja več ne gre in da je raje na cesti ker se samo norca delajo in nisi nič vreden
Pozdravljeni
no pa da ne boste flancali sem ter tja, evo info iz prve roke.
Sama sem zaposlena v Dipo že skoraj 6 let in veliko mojih sodelavcev je z mano že vrsto let in lahko rečem da sem zelo zadovoljna.
Odlični odnosi, velika podpora, ogromno dajo na izobraževanje, oborožijo te z vsem kar potrebuješ za dobro opravljeno delo.
Je pa res in poudarjam, da je PAČ TREBA DELAT, kar enim nikoli ne bo jasno in vedno točno ti širijo laži itd..
Dajte si priložnost ljudje in si sami ustvarite mnenje, ne pa da berete te forume, ki so odlična gnezda laži, metanja polen pod noge, škodoželjnosti in še kaj,….
Mene je pa punca zapustla…baje da nisem edini….kaj cem grem na forum jokat in nabijat….
Sem se prav nasmejal vasim komentarjem…
Komentarji so strokovni po sistemu rekla kazala.
V vasih sluzbah je vse idealno,vse super,placa da gate para…..je res…?!
Zresnite se, sanjska sluzba…ali jo opravljate?
Ne razumem zakaj pametujete in zapirate moznost zaposlitve tistim , ki zelijo delat.
Morda pa je to njegova/njena sanjska sluzba.
Malo v razmislek strokovnjaki.
Pa vcasih se spomnite tega: ce nimas kaj lepega povedati , potem raje molci!
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.