krajši del. čas, do otrokovega 3. leta
Ja, keč je samo v tem, da za 4 ure dobiš polovico plače. Lahko si zračunaš, koliko bo to zneslo pri meni – imam 750 evrov plače (JU). Zaradi tega se veliko mamic ne odloči za to varianto. Ali pa po dveh mesecih delajo že po 6 ur, kmalu pa po osem. Več ur dnevno ne bom mogla delati, saj se službo v LJ vozim skoraj iz Novega mesta. Kako se bomo mi prebili skozi mesec, saj bo treba plačat še vrtec (za drugega je zastonj)? Nimam pojma, a bo že kako. Mož ima solidno plačo (1100), nekaj bo otroškega dodatka (ki ga pač ne bomo več dajali na njun varčevalni račun za nakup igral ali kaj podobnega), pa zelenjave bom pridelala čim več sama. Bo že. So ljudje, ki morajo preživeti z veliko manj, zato bomo tudi mi (kljub velikim stroškom – smo sicer brez kreditov, a gradimo hišo) zmogli. Skromno sicer, a bo šlo. Si ne predstavljam, da bi bila otroka skoraj cele dneve sama oz. da bi se drugi več ukvarjali z njima, kot midva z možem.
Zgleda, da sem čorava;)
Ne vem kako je tu s plačilom….citiram
;Krajši delovni čas mora obsegati najmanj polovično tedensko delovno obveznost. To pravico starš pridobi pri svojem delodajalcu. Na centru za socialno delo pa lahko uveljavlja pravico do plačila sorazmernega dela prispevkov za socialno varnost do polne delovne obveznosti.
Delodajalec mu zagotavlja pravico do plače po dejanski delovni obveznosti, Republika Slovenija pa mu zagotavlja do polne delovne obveznosti plačilo prispevkov za socialno varnost od sorazmernega dela minimalne plače. Republika Slovenija plačuje prispevke zavarovanca in delodajalca za obvezno pokojninsko in invalidsko zavarovanje, zavarovanje za primer brezposelnosti, za starševsko varstvo, za zdravstveno zavarovanje pa prispevke za primer bolezni in poškodbe izven dela, za pravice do zdravstvenih storitev, povračila potnih stroškov, pogrebnino in posmrtnino.
konec citata.
Ali dobim potem razliko, do moje plače ali do minimalne plače?
Ja seveda drage moje. Toliko ur koliko delaš, dobiš tudi plačano. Za ostale ure (npr. 4) ti plača država SAMO prispevke za pokojnino.
Plačano dobiš tudi malico in prevoz na delo, pa tudi regres ti pripada cel. Ravno tako dopust.
Možno je tudi, če delaš po 5 ali 6 ur v podjetju ne dobijo nikogar, ki bo delal še tisti 2 uri, in tako moraš sama opraviti vso delo. Pa si na istem, ker imaš veliko dela in ga hočeš oz. moraš dokončati in malo potegneš in to je to. Delaš več, plače manj. Tako je moja prijateljica delala, zaposlena pa je na Upravni enoti. Niso hoteli nobene zaposliti.
Jaz sem delala po 4 ure (Sodišče) in so vzeli še eno za 4 ure. Se pravi smo bile dve za moje delovno mesto. Saj to delodajlaca nič več ne stane, plače da za obe kot za eno, kot če bi delala 8 ur.
V JU ponavadi ne komplicirajo zaradi tega, ti samo dosti prej povej, da se bodo vedeli pripraviti in organizirati.
Srečno!
Seveda ga stane več – dvema plačuje malico, prevoz, obe dobita regres, dvema plača dneve dopusta..
In če sta obe po varianti skrajšanega delovnega časa zaradi otroka, je regres celoten, malica in prevoz pa je cel v vsakem primeru.[/quote]
Glede regresa je od predlanskega novembra sprememba- je vezan na del. čas. Če si polovični del. čas ne dobiš celotnega regresa.
ni nujno, da je plača za 50% manjša – če z nižjo plačo padeš v nižji obdavčitveni razred, plačuješ manj davkov in je zato neto malo več kot 50% prejšnjega zneska. Pri svoji plači sem izračunala, da bi prišlo okoli 60-65% celotne plače, če bi delala polovični delovni čas.
je pa res, da potem ponekod avtomatično ukinejo dodatke na uspešnost, če so prej bili in se to pozna… aja, pa če računaš še kako porodniško, se ti bo to precej poznalo na povprečju za naslednjo porodniško, predvidevam.
pri nas je dosti sodelavk vzelo to možnost, pa nobena ni delala dejansko samo 4 ure, vedno je bilo več kot toliko + vožnja na in iz službe, če nisi ravno 5 minut stran – suma sumarum ne profitiraš ravno veliko časa!
Seveda ga stane več – dvema plačuje malico, prevoz, obe dobita regres, dvema plača dneve dopusta..
In če sta obe po varianti skrajšanega delovnega časa zaradi otroka, je regres celoten, malica in prevoz pa je cel v vsakem primeru.[/quote]
Glede regresa je od predlanskega novembra sprememba- je vezan na del. čas. Če si polovični del. čas ne dobiš celotnega regresa.[/quote]
V katerem členu, ker spremembe ne vidim kje.
V ZDR 2002 pa piše izrecno (v 2007 pa ta člen ni spremenjen):
66. člen
(krajši delovni čas v posebnih primerih)
(1) Delavec, ki dela krajši delovni čas v skladu s predpisi o pokojninskem in invalidskem zavarovanju, predpisi o zdravstvenem zavarovanju ali predpisi o starševskem dopustu, ima pravice iz socialnega zavarovanja, kot če bi delal polni delovni čas.
(2) Delavec iz prejšnjega odstavka, ki dela krajši delovni čas, ima pravico do plačila za delo po dejanski delovni obveznosti ter druge pravice in obveznosti iz delovnega razmerja, kot delavec, ki dela polni delovni čas, če s tem zakonom ni drugače določeno.
Glede regresa je od predlanskega novembra sprememba- je vezan na del. čas. Če si polovični del. čas ne dobiš celotnega regresa.[/quote]
V katerem členu, ker spremembe ne vidim kje.
V ZDR 2002 pa piše izrecno (v 2007 pa ta člen ni spremenjen):
66. člen
(krajši delovni čas v posebnih primerih)
(1) Delavec, ki dela krajši delovni čas v skladu s predpisi o pokojninskem in invalidskem zavarovanju, predpisi o zdravstvenem zavarovanju ali predpisi o starševskem dopustu, ima pravice iz socialnega zavarovanja, kot če bi delal polni delovni čas.
(2) Delavec iz prejšnjega odstavka, ki dela krajši delovni čas, ima pravico do plačila za delo po dejanski delovni obveznosti ter druge pravice in obveznosti iz delovnega razmerja, kot delavec, ki dela polni delovni čas, če s tem zakonom ni drugače določeno.[/quote]
Sem prej prehitro oddala:
56. člen ZDR 2007
V 131. členu se v četrtem odstavku besedilo »pravico le do sorazmernega dela letnega dopusta« nadomesti z besedilom »pravico do izrabe le sorazmernega dela letnega dopusta«.
Doda se nov peti odstavek, ki se glasi:
»(5) V primeru, da ima delavec sklenjeno pogodbo o zaposlitvi s krajšim delovnim časom, ima pravico do regresa sorazmerno delovnemu času, za katerega je sklenil pogodbo o zaposlitvi, razen v primerih, ko delavec dela krajši delovni čas v skladu s 66. členom tega zakona.«.
Sama delam 6-ur že eno leto (JU), aneks imam do februarja 2010, s tem da imam možnost podaljšanja, ker je to drugi otrok še do 2013, pa vam povem, da že sedaj VEM, DA SI BOM DEFINITIVNO PODALJŠALA!!!!!!!!! Tak delovnik je zakon!!!!!!
Sama sem se zmenila, da delam od 8-14, plača je sicer 3/4, saj se pozna, ampak ko zjutraj ni nobene sile in kreganja, pa ko ob 14h ugasnem računalnik in grem domov, pozabim na tistih 200€, ki bi jih dobila zraven, saj mi je čas, ki ga lahko zato več preživim z otroci dragocenejši.
Jaz sem lani dobila celotni regres, pa tudi celotni dopust, nič ne komplicirajo, svoje delo opravim, tudi nihče ni zaposlen zraven za manjkajoči čas, pa tudi napredovala sem……DEFINITIVNO PRIPOROČAM, IZKORISTITE SVOJE PRAVICE, SAJ NIHČE NI NENADOMESTLJIV, PA ČEZ 10 LET VAM NIHČE NE BO DAL MEDALJE, KER STE TAKOJ PO PORODNIŠKI PRIŠLE DELAT ZA 8 ALI 10 UR, KO SO OTROCI MAJHNI, NAS NAJBOLJ POTREBUJEJO IN TISTI MALI TRENUTKI NAJBOLJ ŠTEJEJO.
M.
Skrivnost vsega si povedala že v prvem stavku – delaš v JU. Pri nas v gospodarstvu je drugače. Sama sem delala eno leto skrajšan urnik (6 ur tedensko), za tisti dve uri niso vzeli nobenega drugega, to pa je pomenilo, da sem morala v 6 urah narediti delo za 8 ur. Pri tebi je lahko vse lepo in prav, a drugod je drugače.
Imam občutek, da se tejle skrajšani urniki najbolj splačajo v državnih službah, drugod ni tako idealno.
Ravno to ne drži, tudi za gospodarstvo veljajo enaki zakoni, in prav zato, ker večinoma nobena nič ne reče, si delodajalci to dovolijo. Ne delam v JU, ampak v privat firmi, in ni nas veliko, pa točno vem, kako zgledata obe situaciji: tista, če se jim pustiš, in če se jim ne.
Če se jim pustite, pa kar izvolite. Še malico naj ukinejo, pa bolniške znižajo, pa dopust, zakaj ga pa rabimo, ne?
Forum je zaprt za komentiranje.