zdravstveni administrator
Lep pozdrav
ponudila se mi je priložnost za delo administratorja v bolnišnici oziroma sem povabljena na razgovor, kjer bodo preverili tudi slepo desetprstno tipkanje. Zanima me ali je že kdo bil na takšnem razgovoru in če bi mi kdo znal povedati kako izgleda delo, kakšne naloge se opravljajo pri samem delu, delovnik….vsakega odgovora bi bila zelo vesela.
Lep pozdrav!
Glede na to, da Cvetka ni dala odgovora takrat, pa odgovarjam jaz vsem Vam, katere bo to kdaj še zanimalo, tako kot je pred kratkim mene, sem tudi sama iskala kakšne informacije na internetu o tem delavnem mestu. Zato Vam bom obrazložila, kako je to potekalo.
Poslala sem prošnjo na razpisano delovno mesto za Zdravstvenega administratorja. Poslali so mi vabilo na uvodni sestanek in testiranje.
Na uvodnem sestanku so nam povedali par stvari, katere vse zanimajo. Prejeli so 267 prošenj za razpisano delavno mesto, od tega so vabila poslali 60-im. Povedali so, da delo ni lahko, da tista, ki bo splavala iz vode, bo… Delo na urgenci je 7 dni na teden, 24 ur na dan, v treh izmenah. Je dinamično, stresno in ni monotono.
Razdelili so nas v dve skupini, jaz sem bila v prvi skupini in na vrsti zjutraj, druga skupina je bila vabljena popoldan.
Po sestanku v veliki predavalnici so nas povabili v pisarno, kjer smo delale teste po 4 naenkrat. Glede na to, da sem imela popoldan službo, sem šla takoj notri, da sem čimprej opravila, pa tudi manj treme sem imela, kot da bi čakala, kdaj bom na vrsti. Najprej so nam narekovali, potem pa je sledil še prepis teksta. Pisale smo v Wordu, tudi sprotno popravljanje je dovoljeno. Med testiranjem, tudi če ne slediš ali ne slišiš, ne smeš motiti saj tako motiš druge, ki lahko sledijo. Narekuje tako hitro, kot tipka najhitrejša v skupini, se prilagaja njej. Po res kratkem testu brez strokovnih izrazev, ti okvirno povejo kaj lahko sploh pričakuješ. Eni punci je gospa rekla takoj ne, drugi, da pač sama vidi, da ji ni šlo, meni in še eni punci pa je rekla, da naju bo verjetno poklicala v naslednji krog.
V naslednjem krogu tiste punce, katere bojo najboljše, čaka še malo težje testiranje tipkanja in osebni razgovor.
Kako so se odrezale punce za mano ne vem, tudi kako je šlo tistim popoldan. Jaz imam dober občutek in srčno upam, da pridem v naslednji krog, za katerega nas bodo pravočasno obvestili.
Upam, da je to kakšni punci pomagalo.
Držite pesti zame, jaz jih za Vas!
Lep pozdrav,
Vesna.
Forum je zaprt za komentiranje.