Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev zanimajo me plače

zanimajo me plače

Pozdravljeni.
imam 10 let delovnih izkušenj na svojem delovnem področju, sem odgovorna, delovna, dokazala večkrat, da tudi sposobna.
imam pa občutek, da sem čisto premalo plačana, sploh če upoštevam, da se zahteva delo čez vikende, ponoči, skratka, dokler projekt ni končan. in verjemite, da se vsega, kar zahtevajo res ne da opraviti v 9-10 urnem delavniku, čeprav ne grem niti na malico…
zato me zanima- koliko imate plače na mestu strokovnjaka, vodje projekta ipd. Še najbolj me zanima marketing…
hvala

koliko pa imaš ti?

2000 bruto, državna služba- delovna doba kot ti, delovno mesto vodje, nadure so plačane le izjemoma, delam vsak dan vsaj 9 ur, pred raznimi večjimi deadlinei, ki so trikrat ali štirikrat na leto, pa pribl. 14 dni samo z odmori za spanje:).. Sem pa – glede na mnenje javnosti – zgleda fasala edino delovno mesto v javnem sektorju, kjer je treba ornk delat:)

jaz imam 1100- neto, z malco vred

Zdaj sem pa tudi jaz bolj zadovoljna s svojo plačo. vidim, da le nisem tako slabo plačana. 1000 EUR neto z malico vred, pa nisem nobena vodja.

Jaz imam bruto 1030, ven pride neto cca. 800 + malica + potni stroški. Nadure so dodatno plačane, tako da pride v povprečju neto cca. 850.

Imam pa 17 let delovnih izkušenj, VI. stopnjo izobrazbe in delam kot vodja procesa, mentor novozaposlenim, modelar za nove proizvode… Odgovorna sem za roke izdobave, kvaliteto… Skratka, daleč premalo plačana, a trenutno se ne morem pogoditi za več, ker je kriza. 🙁

Bi takoj zamenjala za delovno mesto v javnem sektorju, kjer je treba ornk delat za 2000 bruto.

Za moje mesto bi rabila doktorat znanosti.

Si mislim, ja.

@reka: Te ne hecam, ali kaj podobnega, samo za to mesto, kjer je 2000 bruto, potrebujem tako izobrazbo, drugače ne bi imela ne tega mesta in ne take plače.. če pa pri nas pogledaš vodje procesov s šesto stopnjo, pa nimajo več plače kot ti, čeprav je delo izredno odgovorno – kot tudi tvoje. Se seveda strinjam, da imaš premalo:(

Samo nekaj: 1000€ neto z malico vred, to ni neto. Če dobite z malico vred 1000€ in je mesečno znesek malice 100€, je vaša neto plača 900€ in ne 1000€

5 let delovnih izkušenj, 6. stopnja iz., moj neto je cca. 950 € (z malico in prevozom pridem na 1.200 ) in sem zadovoljna. Vmes sem enkrat napredovala, delam pa na področju prodaje.

Imam “samo” V. stopnjo, 22 let delovnih izkušenj in 1.200,00 neto
Vsak dan se dokazujem in to me ohranja.

Opravljam fizično delo na terenu, na višini, delavne dobe okoli 10 let, poklicna šola smeri daleč od dela, ki ga opravljam. Delo ni težaško, je pa ob vseh vremenskih razmerah potrebno delo opravit do petka do 24:00

Delam med tednom sobote in nedelje nikoli, dostikrat pa praznike, včasih tri dni včasih pet, plačan sem od učinka plača znaša od 600-2000/mesec v povprečju pa okoli 1200 neto+ malica, služben telefon in avto.

Ob petkih, ko sem ponavadi prost, pa še pomagam po dogovoru v svoji stroki, Plačan spet po učinku 20-30 kos/mes 30-40€ /kos. Pa vse je uradno.

Kdor se znajde mu ni težko, ne glede na izobrazbo.

avtorica, moja službena situacija zelo podobna tvoji, delam v agenciji, zaslužim 1.5oo neto (malica in prevoz seveda nista všteta).
prijateljica na zelo odgovornem del. mestu pri hudo uspešnem mob operaterju zasluži malo več.

Izobrazba VII. st., 2,5 let na tem delovnem mestu (prej 5 let drugje). Dobim 800€ neto, malico po najnižji možni postavki, potnih stroškov ne dobim. Kljub začetnim obljubam nikoli nobene stimulacije, regres vedno zamuja. :(((

izobrazba VII.st, delam na delovnem mestu za V.st (podpora prodajni mreži), neto plača 605 eur + 150 eur prevoz in prehrana. Poleg tega še 70 eur regres za letni dopust in 35 eur božičnice (regres in božičnica sta deljeni z 12 in je to znesek koliko pride na mesec). Skupaj torej 860 eur mesečno.

Pjotr

Sploh niso slabe place, kot se ljudje pritozujejo. Jaz delam v tujini na zelo odgovornem mestu v financni druzbi in imam 1300 eur neto mesecne place za 40 ur/teden. Za najemnino (sobo, ne stanovanje) dam 500 eur, prehrano 200, zavarovanje 100, telefon 50 in to je to na mesec. Ce bi dobila tako sluzbo v SLO, bi se vrnila, a ker je ne dobim, ker prevec gledajo na izobrazbo in poznanstva, sem primorana ostati zunaj. Tako, da se res ni potrebno pritozevati, kako je SLO gnila.

Iz prve roke ti lahko povem sledeče: Ker so mi odpovedali službo iz poslovnih razlogov, išem novo. Kamorkoli grem, ne glede ali je to javna uprava ali dobro stoječe podjetje, ne bi dobila več kot 1100 EUR bruto – gre za delo poslovne sekretarke, zahtevana V. ali VI. stopnja izobrazbe. Saj to se sliši kar v redu, če ne bi bila zdaj plačana veliko bolje in bom morala iti na pol manj…
Ne vem pa seveda, koliko dela bi me čakalo za ta denar.

Še vedno iščem in čakam na kakšno boljšo priložnost …

V.st.izobrazbe,.. 17 let delovne dobe pri privat podjetju plača 750 neto, lahko se trudišš, mečeš na trepalnice, pa še in še, učiš na novo zaposlene,…. in ta novi zaposleni dobi enako plačo kot ti(pa ni nč kriv),… takšna je cena dela pri privatnem podjetju, kjer ljudje ne pomenimo nič razen da mladi japiji dobijo profit in da se nažirajo z denarjem podjetja, o ravnanju z človeškimi viri pa še nikoli slišali niso.. in na žalost je takih primerov vedno več.
Sanjajmo boljše čase,… saj so sanje zastonj

Jaz sem pred kratkim delala v javnem zavodu (državna služba) in za VI. stopnjo dobila 965 bruto oz. 670 neto + prevoz + malica (3,70 €/dan), tako da s vsemi dodatki skupaj nisem dobila več kot 1000 eur. Pa imam drugače VII. stopnjo.

Mislim, da se marsikdo nima kaj pritoževati, vsaj po podatkih, ki ste jih zaupali tukaj…

Delam v marketingu, plača odvisna od uspeha, povprečno okrog 2600€ bruto mesečno (32000 letno), 3 leta delovnih izkušenj. Dela se včasih 1 mesec brez prestanka, včasih 1 mesec po 4 ure na dan…

VII. stopnja izobrazbe, marketing, 6 let delovnih izkušenj, 8 ur/ dan, honorar: 500 eur, brez prevoza, brez malice, brez božičnice, brez regresa, brez pravic. Dolžnosti = zaposlenim.
Ko plačam prispevke, ne ostane skoraj nič.

ZAČNI SLUŽITI NA SPLETU
grupe: https://www.facebook.com/groups/819098298187280/?fref=ts
register: http://www.sedaroclick.com/?ref=seba22

ZAČNITE SLUŽITI PREKO SPLETA VSE PLAČE SE SKRIJEJO

SEDAROCLICK-klikanje oglasov ali promoviranje strani strani(8$ na člana)
grupe: https://www.facebook.com/groups/819098298187280/?fref=ts
register: http://www.sedaroclick.com/?ref=seba22

INGRESO CYBERNETICO
http://workingwithseba.weebly.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close