Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Pripravnštvo za medicinsko sestro

Pripravnštvo za medicinsko sestro

Živijo 🙂

letošnje leto sem 6 mesecev ali več iskala pripravništvo. srednjo šolo sem zaključila v Izoli leta 2013 z kup izkušnjami.. ker ima študij zdravstva v LJ kar veliko št.točk se nisem vpisala naprej.. v tem pol leta sem poslala kup prošenj.. dobila pa žal nisem nič. prvo kot prvo me čudi, kako je možno, da je tako malo ponudb za pripravnišvo (kako naj potem sploh opravljamo našš poklic???!!!!). za Fužinski dom starejših so objavili 2x, za klinični 2x (v 6.mesecih) in to mislim, da je billo to… na razgovor so že povabili, razgovor je bil katastrofa, saj se jim je videlo, da niso zainteresirani in seveda,odgovor je redko kdaj sploh prišel… tako sem si našla delo prek študentskega servisa, v privat dermatološki kliniki,kjer dela doktor in redno ima zaposleno med.sestro. Zanima me, ali kdo ve,če je možno, da bi v zasebni ambulanti opravlja pripravništvo,ali to ni možno? (ali dr.lahko na koncu podpiše papirje, da je opravljeno in greš lahko na izpit) saj za strokovni izpit se že naučiš sam doma..bega me to, da je pri pripravništvu veliko kroženja po oddelkih,…v tej kliniki,kjer sem trenutno, pa tega ni…

če kdo karkoli ve, bi prosla za informacije

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close