Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev preveri delodajalca

preveri delodajalca

živjo,

zanima me, če se je kdo prijavil na delovno mesto pri firmi adcor kmetijska zadruga ali kdaj delal z Milanom Krajncem? Ker je bilo podjetje ustanovljeno šele poleti 2013 na internetu nisem našel veliko podatkov.
lp

Laufi stran kolikr te noge nosijo!!!! Tip ne plačuje plače in prispevkov zaposlenim!!! Razen, če rad zastojn delaš.

Trenutno so blokirani tako da ne pričakuj plače.

Bančni račun Od Do Št. dni
610000007071841 (DELAVSKA HRANILNICA D.D.) 8.7.2014 28
906720000834843 (POŠTNA BANKA SLOVENIJE D.D.) 8.7.2014 24.7.2014 17

Pozdravljeni!
Zanima me,če je kdo od tukaj že delal,oz.še dela za podjetje GLS-paketna dostava na primorskem območju,ali pa tudi drugod po državi.
Namreč,preden bi šel na dvodnevni poskusni rok,da vidim,kako dela poteka in da morebitni delodajalci vidijo,če sem primeren kandidat,se prepričam,če ima sploh smisel dva dni se brezplačno vozit s šoferjem tega podjetja.To je njihov pogoj,da vidijo če si ustrezamo kot bodoči sodelavci.
Dobrodošle vse informacije ljudi,ki delajo,oz.so delali za to podjetje.
Ne bi rad podpisal pogodbo z podjetjem,ki ne spoštuje svoje zaposlene.
Hvala vsakemu posebej za odgovore.

Na GLSju sem bil par dni. Slo je za neki s.p. iz vzhodne SLO, ki je delal za GLS…
Fantje so delal +12ur na dan. Prenasali tezke skatle, ki so jih zjutraj nalozili v kombi in zvecer iz kombija v skladisce…
Se pravi ce nisi bil cez dan dovolj hiter, si zvecer raztovoril lahko tudi 3/4 robe!

Placa cca 900
Beda

Zdravo, adcor ne placuje delavcev in prav tako prispevkov. Milan Krajnc je ustanovitelj, velik laznivec in lopov tako da samo strah od vsega kar je povezano z njim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close