Odpoved, dopust in regres
Pozdravljeni!
Pogodbo imam za dve leti od 1.1.2013 do 31.12. 2014. Toda zaradi nevzdržnih razmer sem dala odpoved 24.7.2014. Delala bom še do 24.8.2014. Skupaj delovne dobe pri tem delodajalcu bom imela tri leta neprekinjeno.
Rekli so mi da mi pripada sorazmerni delež dopusta in regresa.
Sedaj pa me zanima ali mi pripada celoletni regres ali samo sorazmerni delež glede na to da bom delala pri njih več kot pol leta, če takoj ne dobim zaposlitve? Polovico regresa smo že dobili izplačano v juniju. Drugo polovico pa bi morali dobiti decembra.
Celoletni dopust imam 28 dni. Izkoristila pa sem ga že 16. Torej mi ostane le še dva dni ali lahko izkoristim celoletnega?
Hvala za odgovore
Hvala za odgovor rogi69!
Računovodkinja društva mi je obrazložila enako. Dve računovodkinji pa mi pravita, da če je zaposlitev neprekinjeno v enem koledarskem letu več kot 6 mesecev, da mi pripada celoletni dopust in regres.
Ne glede na to ali sem dala sama odpoved ali ne.
Torej dva različna odgovora. Jutri oziroma v sredo grem na Delovni inšpektorat s svojo pogodbo in odločbo o letnem dopustu da mi odgovorijo.
Pripada ti sorazmerni del. Poglej 131. in 161. člen ZDR-1 http://www.mddsz.gov.si/si/zakonodaja_in_dokumenti/veljavni_predpisi/zdr_1/
Pozdravljeni,
z mesecem februarjem sem se zaposlila preko javnih del. Pogodbo imam do decembra oz. bi mi ji podaljšali za do max. januarja 2015. Zaradi nevzdržnih razmer bi poodbo želela razdreti, vendar ne želim navajati krivdnih razlogov, kar pomeni, da jo dam sama, brez razlogov. To pomeni, kolikor razumem, da se potem ne morem prijaviti na zavod in posledično tudi ne bom upravičena do denarne pomoči. Zanima pa me naslednje in sicer, kako dolgo se v tem primeru ne smem oz. ne morem prijaviti na zavod? Je to “doživljenjsko” ali se po nekem določenem času lahko prijaviš in si tudi upravičen do denarne pomoči??
hvala in lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.