papirnica leonardo d.o.o. še ena izkoriščevalska firma
Pozna kdo papirnico Leonardo d.o.o.? papirnica leonardo d.o.o. ?
Direktor Bojan Borštner izkorišča delavce, ki so v njej zaposleni.
Najprej jih zaposli v papirnici Leonardo d.o.o., potem pa, ko bi jih po 2 letih moral zaposliti za nedoločen čas ali pa jih odpustiti, jim da v podpis novo pogodbo v svoji drugi firmi Besito Trgovina, Storitve D.O.O.
Delajo tam kot prej, popolnoma na istem delovnem mestu v Leonardo d.o.o, na papirju pa delajo za drugo firmo Besito trgovina storitve d.o.o., in se tako izogne dolžnosti, da jih zaposli za nedoločen čas. Kasneje jih odpusti in jim ne da odpravnine.
To se dogaja na delovnem mestu leonardo d.o.o. v novem mestu, leonardo d.o.o. v mariboru, leonardo d.o.o. v ljubljani.
prav tako je firma nespoštljiva do svojih zaposlenih in krši mnoge pravice.
Bodite skrajno previdni, če se boste zaposlili v tej firmi.
Je že kdo delal tam?
So tudi vas izkoriščali v kakšni firmi?
Kako se upreti izkoriščanju delodajalca ? kdo ve?
Če delavec dejansko dela na istem delovnem mestu, isti prostori, ista delovna sredstva, isto delo, potem je vseeno, če po dveh letih podpiše z drugo firmo. Mirne duše lahko potem zahteva pred sodiščem zaposlitev za nedoločen čas in sicer najkasneje v 30 dneh od dneva, ko mu preneha delovno razmerje v tej drugem podjetju.
Saj tudi če si za nedoločen čas, to danes ne pomeni nič, tako da glede tega se jaz ne bi sekirala… Verjento je minimalna plača.
Moti me pa njihov izkoriščevalsko usmerjeni odnos 🙂 Upam, da vsi veste, kako hišo si je psotavil 😀 No, jaz vem, ker imam tam sorodnike, mi smo mislili, da delajo nov trgovski center.
Pa mislim,d a bi se morali pritožit, resno govorim…
Forum je zaprt za komentiranje.