neplačan dopust
Pozdravlljeni,
pogodbo imam za določen čas in sicer od 10 marca 2014 do 10 aprila 2014.
Zaposlen sem v sloveniji naj bi pa hodili gor polagat keramiko v graz .Dnevna migracija.Ko sem nastopil delo smo se prvi dan peljali na gradbišče v graz ampak ni bil objekt prevzet in nismo nič delali.Smo se obrnili in šli domov.Tako je zdaj že do danes.Že 14 dni bo in šef skozi pravi v ponedeljek gremo,pa pol ne gremo,pa reče v sredo gremo in spet ne gremo itd.Zdaj pa me zanima.
sodelavcu ki je bil 1 mesec prej zaposlen kot jaz,in še prav tako ni nič delal v grazu,ker so skozi prestavljali.Se pravi da je že zdaj en mesec zaposlen in še ni nič delal gori.Pa mu je pogodbo podaljšal še za en mesec in tud nismo še nič gori delali.Zdaj pa je prišel pri njemu 18 marec,ko mora dobiti plačo za pretekli mesec.(minimalka ostalo mu na roko plača kvadrate ) in plače nikjer.Danes je že 19 in plače še ni.Pa je klical šefa in je šef rekel,da mu bo za ta mesec ko ni bilo dela pisal neplačan dopust.Ker tak se nič ni gori delalo.Jaz pa se bojim,da bo z mano enako naredil,ko bom 18tega aprila dobil plačo.
Kako je z neplačanim dopustom,ti ga lahkop da kr tako??
Mene je strah,da zdaj ko mi reče da se ne gre gor,da mi bo pol lahko dal odpoved ker mi bo pisal plave,ker kao mi je reko da naj bom doma(ustno ) pol pa bo se skliceval da me ni bilo na delo in me bo lahko skenclal in mi ne plačal.
Kaj je on zdaj dolžen sodelavcu plačat,kljub temu da gori ni bilo dela??Ker je prijavljen sodelavec pa vse
Kaj mu lahko da neplačan dopust?
kam se lahko obrnem,če ne da minimalne plače zakonske?denarja za odvetnioka ni,kako izterjati ali sploh lahko izterjam??
hvala lepa
1. Najprej greš na ZZZS in zahtevaš izpisek obveznih zavarovanj. Iz tega izpiska je razvidno, če si sploh zaposlen.
2. Če si zaposlen, ti mora jasno podjetje plačati plačo, pa čeprav ni bilo dela.
3. Če nisi zaposlen, pa moraš zoper to podjetje najkasneje v roku 30 dni vložiti tožbo na pristojnem delovnem sodišču.
4. Če nimaš denarja, se obrneš na najbližje delovno sodišče in zaprosiš za oprostitev plačila stroškov. Tako dobiš odvetnika, ki ga plača država.
Tindra,
še enkrat,
najprej razmisli :
a.)ali si sploh napoten na zdravniški pregled. če nisi, nisi mogel začeti delati,
b.)ali imaš podpisano pogodbo o zaposlitvi
c.)pojdi na zavod za zdr. zavarovanje in preveri ali si prijavljen
V kolikor ni nič od tega pomeni, da nisi zaposlen, in ni važno kaj ti bo “šef” pisal,; dopust plačan ali neplačan.
V kolikor ugotoviš, da še nimaš sklenjenega delovnega razmerja, mu podaj pisni opomin (obvezno priporočeno s povratnico) na izstavitev pogodbe o zaposlitvi, hkrati tudi inšpektorju za delo, če ti v roku 8 dni, od prejema opomina, ne izroči pogodbe, ga lahko tožiš na sklenitev delovnega razmerja, pred tem se po poteku 8 dni, v kolikor ni pogodbe prijaviš na zavodu za zaposlovanje.
Tudi za neplačan dopust mora delodajalec obračunati in plačati prispevke .
Forum je zaprt za komentiranje.