Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Delo v pakirnici in rastlinjakih na Nizozemskem

Delo v pakirnici in rastlinjakih na Nizozemskem

Zdravo,

zanima me ali je morda že kdo to delo opravljal preko podjetja Sifleks?
Kakšno je življenje na Nizozemskem-cena hrane ter ostalih dobrin?
Kako poteka delo samo na splošno (delovnik, itd.)?

Hvala vsem že vnaprej za informacije:_)

Jaz sem se zanimal za delo pri njih, pa me niso ravno prepričali. Nobenih podatkov mi niso posredovali kako se dela, kdaj,kje,kako…nič!! Odgovor je bil, pošlji prošnjo. 🙂 To ni odgovor, ki ga pričakuješ od resnega podjetja.
Življenje pa gor ni drago, meso je po celi EU precej dražje,kruh tudi nekaj dražji, če sploh je na voljo, zelenjava, sadje, prašek, testenine, omake, juhe….je pa isto kot pri nas, določeni tudi cenejše in večja izbira. stanovanja so dražja, ampak kot sem razumel, prenočišče uredijo oni. Storitve so 2-3krat dražje kot tukaj.

Se popolnoma strinjam s tabo Adi,

definitivno je precej dražje vse na Nizozemskem. Meso naše je itak zakon v primerjavi z ostalim. Čeprav lahko majo drugje v EU dražjega:_).

Verjetno več povejo na razgovoru…hmmmm

POzdravljena Tanja. Ali si v ožjem krogu jaz sem. Zanima me ali greš na Nizozemsko in od kod si doma. Lp Mija

Mija Živanov – imam eno vprašanje. Ali si mogoče šla gor delat? Jaz sem povabljena na razgovor in me malo zanima kako je kaj glede dela. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close