razne priložnosti za delo
Pozdravljeni . Brskam in iščem po vseh možnih kotičkih , kje bi se dalo dobiti delo . Trenutno mi sploh ni več važno a je za določen čas a za nedoločen čas , je na belo ali črno … sam da bo denar . Pa sem popolnoma razočarana . Neverjetno veliko se piše , govori , razpravlja o raznih pomočeh . Vsi se nekaj hvalijo kako ti bodo pomagali do zaposlitve , kakšne so subvencije itd pa nakoncu ugotoviša , da si pravzaprav brezveze zapravljal čas . Ostajaš pa sam nemočen in brez zaposlitve . Ima še kdo tako izkušnjo ali jo imam sami jaz na tem gorenjskem koncu ?
še ena taka. Po 25 letih delovne dobe in zaposlitev za nedoločen čas sem z novim letom postala brezposelna. Se strinjam s tabo, povsod same neke obljube kako ti bodo pomagali do zaposlitve, žal od tega ni nič. Tudi jaz ne vem kako se naj sploh lotim iskanja dela, ker je objavljenih prostih delovnim mest zelo malo in po večini so že ta oddana preko zvez in poznanstev. Jaz se prvič srečujem z brezposelnostjo in sem psihično čisto na tleh. Ja, sem pa iz Dolenjske. Če mi kdo lahko pomaga s kakšnimi izkušnjami bi bila zelo vesela. Mogoče kakšen nasvet.
Lepo pozdravljena . Jaz še vedno iščem . Šla sem na center za socialno delo . Zavrnili so mi enkratno denarno pomoč – kljub temu da sem 3 mesece brez denarja – stečaj . Prvi denar bom dobila sedaj v februarju . Center mi je napisal da imam avto v vrednosti 1300 evrov ?? od kodaj center za socialno že lahko določa ceno vozila . Najraje bi ga peljala k cenilcu in če bo cena drugačna kot napisana iz socialne naj gre k njim iztržit preostanek denarja .
Ja , nisem vedela kam naj se vtaknem . Šla sem na ljudsko univerzo , sedaj obiskujem tečaj raćunalništva . Drugi bivši sodelavec se je prijavil na tečaj nemščine . Prvič da nisem doma , drugič pa da razširim znanje .
Pisala sem vsem možnim društvom . Odpisal mi je samo eden ( pa take reklame si delajo , kako pomagajo …. pa še odgovora ne dobiš ) To društvo mi je v lepem povedalo , da nemore pomagati in mi želi da se čimprej poberem iz tega zosa …. Zahvalila sem se jim za odgovor in pripela sliko , ki sem jo narisala sama v zahvalo ker so me sploh kontaktirali . Takoj sem dobila drugi mail , da je lepa in če se javim kot prostovolka in kakšno sliko podarim ….
Tudi to je Slovenija …
Da tudi jaz imam slabe izkušnje. Od aprila 2013, sem poslala 211 prijav oz. ponudb. Pošiljam za malodane vse: administratorko, proizvodno delavko, trgovko, natakarico (v hotelu), prodajalko, dispečerko, komisionarko …
Rezultat-še vedno sem brezposelna. Imam 6. st.izobrazbe, a malo izkušenj v svojem poklicu.
Vsako prijavo prilagodim oglasu. Včasih jo nesem osebno ali pa pokličem po telefonu. Bila sem na 4 razgovorih. Na 2 razgovorih sta bili izbrani vezi, čeprav je na enem od njiju bila obljubljena služba meni.
Na tretjem razgovoru nisem bila izbrana. 4 razgovor pa je delo v tujini….sem bila izbrana, vendar bi že po pravem mogla delati pribl. mesecec dni….pa smo vsi še vedno tukaj v Sloveniji.
težko je dobiti kakršno koli službo!!!
Na mestno občini Ljubljana imejo razpis za delo, če katero zanima
Forum je zaprt za komentiranje.