Prosim za nasvet glede blokade računa
Na vas se obračam v upanju da mi boste pomagali ali vsaj svetovali.
Pred približno enim letom sem imel pri Simobilu USB internet in sem tako dostopal do interneta samo v domačem kraju in ne v tujini.
Nato pa sem meseca junija 2012 dobil položnico v višini 7000 evrov po prejetju sem takoj obvestil Simobil, da ni možno da bi prišlo do takega prenosa podatkov oni so me pomirili, je to neke vrste pomota in da nisem endini ker so nekateri dobili položnico v višini 40000 evrov in da tega ni treba poravnati.
Po dveh mesecih so poslali 1. opomin, ko sem ga prejel sem spet poklical na Simobil in je bila ista zgodba kot na začetku. Nato so mi poslali še en opomin in zagotovili da bodo to napako popravili. Letos v začetku marca pa so mi zablokirali moj osebni račun in je šla stvar na sodišče. Kontaktiral sem odvetnika, ki me je napotil na Simobil, ko sem kotaktiral Simobil so me napotili do odvetnika da oni ne poslujejo z strankami, ki so že v sodnem procesu. Tako sem se znašel v začaranem krogu. Pred enim tednom pa sem se osebno pogovarjal z enim delavcem Simobila v Mariboru, ki mi je takoj na začetku rekel da je to gotovo prišlo do vdora v omrežje in da naj prijavim Simobil tržni inšpekciji.
Zanima me kaj bi mi v tem primeru vi svetovali in če se da dokazati da je prišlo do vdora ker so mi pred položnico poslali da je bil prenos podatkov v tujini vendar jaz nisem nikoli uporabljal interneta v tujini.
Forum je zaprt za komentiranje.